Chevrolet на Автомобилен салон София 2013

14995
Chevrolet на Автомобилен салон София 2013
Акцентът на щанда на Chevrolet по време на София моторшоу 2013 ще бъде поставен върху SUV моделите и американското наследство в производството на представителите в този сегмент. Премиера за България правят новият Trax и обновеният Captiva.

През 1935 година, Chevrolet слага началото на автомобилите SUV с представянето на своя модел Caryall Suburban. Днес, 78 години по-късно, марката Chevrolet отбелязва лансира своя първи представител в сегмента на малките SUV модели в лицето на Trax, както и обновения модел на бестселъра си Captiva.

С новия си модел Trax, Chevrolet е готов да посрещне изискванията на нарастващата група от потребители, които са в основата на ръста в SUV-B сегмента през последните няколко години.

BMW/MINI на Автомобилен салон София 2013

На Автомобилен салон София 2013 (който отваря врати на 15 юни) дебют ще направят BMW Серия 3 Gran Tourismo, BMW M6 Gran Coupe и седмият...

Гамата от двигатели се състои от 1.4-литров бензинов турбоагрегат с максимална мощност 140 к.с., 1.6-литров атмосферен бензинов агрегат и 1.7-литров турбодизелов двигател с максимална мощност 130 к.с. Trax се предлага във варианти с предно предаване (FWD) и система за задвижване на четирите колела (AWD). Двойното предаване AWD e бъде на разположение на клиентите на 1.4-литровия бензинов турбомотор и 1.7-литровия турбодизел, като системата работи напълно автоматично и значително подобрява сцеплението и стабилността на автомобила при движение по хлъзгав път и терен с груба настилка.

Обновеният дизайн на Captiva включва няколко внимателно изпълнени промени в стилистиката на предната и задната част на каросерията, сред които нови задни светлини с LED-елементи, многоъгълни хромирани накрайници на ауспуховите тръби и задна броня с променена форма. В предната част впечатление правят новата долна част на бронята, рестилизираната структура на предната решетка и промененото оформление на фаровете за мъгла, подчертаващо самоуверената природа на модела. Впечатляващото излъчване на Captiva на пътя се подчертава допълнително и от новите 18-цолови алуминиеви джанти.

Вътрешното пространство на новия Captiva също прави впечатление с редица нововъведения, сред които нови свежи разцветки и тапицерии на седалките (от естествена кожа при по-високите нива на изпълнение), както и с ново оформление на декоративните панели на арматурното табло. По-високите нива на Captiva за новата моделна година ще бъдат оборудвани със система за достъп и стартиране без ключ.

Nissan на Автомобилен салон София 2013

Щандът на Nissan в зала 1 на „Интер Експо Център“ (изложението ще се проведе между 15-23 юни) е разделен образно на две лин...

На щанда на марката ще могат да бъдат видяни и останалите актуални модели. За първи път на подобен форум в България ще бъде бъдат представени глобалния седан Malibu и комби-версията на бестелъра Cruzе, а иконичният Camaro ще бъде показан във версия кабриолет.

Част от специалните предложения за клиентите на Chevrolet по време на тазгодишното изложение ще бъдaт безплатна автоматична трансмисия за ограничени количества на склад Cruze и за ограничени количества Captiva моделна година’12, както и лизинг с възможност за възстановяване на ДДС за всички модели на марката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com