Citroen откри модерен център в София

3453
Citroen откри модерен център в София
Снимка: SFA

Търговско-сервизният център „Ес Еф Ей Ритейл София-1“ (SFA Retail София-1) на бул. „Цариградско шосе“ №236 премина пълно обновление и освен традиционната за дейността си марка Peugeot вече ще предоставя и пълен комплект услуги за клиентите на Citroen. Комплексът е част от дилърската мрежа SFA Retail на SFA и следва мултибранд концепцията на Stellantis, предлагайки всички удобства за клиентите в модерна среда.

За преустройството и цялостното ребрандиране на комплекса бе вложена инвестиция над 1 260 000 лева, насочена към обособяването на шоурум на Citroen, пълна трансформация на шоурума на Peugeot, обновяване на складовите помещения, инсталации по цялата сграда, както и модернизиране на сервизната база, където ще се обслужват и ремонтират не само автомобили Peugeot и Citroen, но също така и Opel.

Открит през 1996 г. като първия собствен търговско-сервизен комплекс от мрежата на SFA, днес SFA Retail София-1 е едно от най-успешните дилърства на компанията и се очаква тази година да реализира над 800 продажби на нови и употребявани автомобили, вече включващи и марката Citroen.



Нов дом на Opel в София

Компанията „София Франс Ауто“ откри автосалон на марката си Opel в обновения си търговско-сервизен комплекс „Ес Еф Ей...

За привличането и задържането на клиенти центърът предлага разнообразие от продукти и съпътстващи услуги, които освен продажбата на автомобили включват и гаранционно и следгаранционно обслужване, предлагането на оригинални резервни части и аксесоари,автомобилно застраховане, rent-a-car услуги и др.

Сред специалните предложения на дилърството са сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на превозното средство, удължена гаранция Protect Plus, обратно изкупуване на настоящия автомобил на клиента (Buy-back) и замяната му с нов модел по избор.

Шоурумът на Citroen се простира на 245 кв.м от общо 1500 кв.м застроена площ. В SFA Retail София-1 всеки посетител може да се запознае отблизо и да тества всички актуални модели на марката, включително най-новите: Ami, C4, C4X и C5X, както и предназначените за бизнеса Berlingo, Jumpy и Jumper.



Изцяло модернизираният шоурум на Peugeot, обхваща площ от 205 кв.м. Центърът разполага с най-новите модели на Peugeot: 208, 2008, 308, 408, 508, 5008, Rifter и Traveller, както и лекотоварните Boxer, Partner и Expert, доказали своята надеждност за специфичните нужди на бизнеса.

Stellantis няма да уволнява персонал, а ще назначава

Въпреки електрификацията на автомобилната индустрия, за която се твърди, че е заплаха за работните места, един от най-големите производ...

Почти цялата гама на марката включва електрифицирани версии, като това ще се случи с всички модели до 2024 г. - неизменна част от стратегията на Peugeot да се превърне в електрически бранд №1 в Европа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Китайски автомобилен концерн ще произвежда хибриди в Италия

При кои автомобили е опасно резервоарът да се пълни догоре

Може ли да се смесват различни масла в двигателя?

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com