Дизайнерът на McLaren вижда карбонов конкурент на Golf

33239
Дизайнерът на McLaren вижда карбонов конкурент на Golf

Не съм се объркал, но да, трябваше два пъти да прочета информацията. Щях по-лесно да я приема, ако дизайнерът на Golf би казал, че иска да направи конкурент на McLaren, но не и обратното.

Но Франк Стефенсон твърди, че в бъдеще вижда карбонов конкурент на Golf, чиято цена може да е около 30-40 000 евро. Това твърдение може да говори за това, че McLaren има желанието да стане по-масов производител. Но на кому е нужно това, а и какво предизвикателство ще е за човек, чиито творения носят обозначенията MP4-12C, MP4-12C Spider и P1?

Три различни версии на VW Golf във Франкфурт

  Германците от Volkswagen са подготвили нови версии на любимия Golf за предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт.  ...

Но именно това твърди Стефенсон пред холандското списание Autovisie. Той изразява неодобрението си на големи дизайнерси отдели, тъй като в тях работят прекалено много хора, с прекалено много идеи, а крайният резултат е прекалено размит дизайн. Интересното е, че именно на този ефект е жертва Audi. Според него. От друга страна, дизайнерът на масов производител като KIA не е нужно да притежава големи технически познания, когато прави своите дизайни. Не така обаче стоят нещата, когато става въпрос за създаването на супер автомобил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com