Fiat атакува пазара на пикапите в Европа

9518
Fiat атакува пазара на пикапите в Европа
Снимка: Fiat

Компанията Fiat обяви старт на продажбите в Европа на новия си пикап Fullback, чиято цел е да успее да се пребори за лидерски позиции в този много специфичен сегмент. Вече са ясни цените на автомобила, който представлява преработена версия на добре познатото Mitsubishi L200.

Базовата версия на пикапа е оценена на 26 653 евро, докато вариантът с най-високо ниво на оборудване струва 30 969 евро. На първо време Fiat Fullback ще се предлага само с двойна кабина и с дизелови двигатели с обем 2,4 литра, развиващи 150 и 180 к.с.

По слабият мотор раоти в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия, докато за по-мощния е предвиден и автомат с 5 предавки. Задвижването е към задните колела, но може да се поръча и система 4х4. След варианта с двойна кабина предстои излизането на още две версии – с единична и с двойна, но с удължено шаси.

В базовото си оборудване Fiat Fullback разполага с аудиосистема, климатик, круиз-контрол, система Start/Stop, система за подпомагане потеглянето по наклон и светодиодни дневни фарове. В по-високите нива се предлагат спътникова навигация, двузонов климатик и камера за заден ход.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com