X
 
 

Ford EcoSport will Rock You* със Славин Славчев от X Factor (ВИДЕО)

3546 0
Снимки: Actualno.com
Славин Славчев има нова песен, която нашумя в последните седмици. Ние го харесваме много и наскоро той беше наш специален гост. 

Той се прочу с блестящото си представяне и победата в българското издание на X Factor през 2014 година. Ford EcoSport се прочу със своя стил и компактен размер. Ние пък обичаме да ви запознаваме с интересни хора, затова откровено си поговорихме със Славин - за постиженията му до момента, творческите планове и автомобила, който управлява – награда за победата в "Като две капки вода" 2018 - Ford EcoSport Titanium.

В ролята на репортер на Actualno.com влезе прекрасната Марина, която показа и своите певчески умения.

Двамата преминават през натоварения столичен трафик и през изпълнения с интересни моменти живот на Славин с лекота и финес.

Без да разваляме изненадата и удоволствието от гледането на следващото видео, в него ще чуете "We Will Rock You" и "Love of my Life" на Queen. И не, това не е "Bohemian Rapsody", а не по-малко обикновената история на едно момче и неговата страст към пеенето.

Ford Fiesta Active иска да бъде кросоувър (тест-драйв)

За да направят новата Fiesta възможно най-популярна и успешна, инженерите от Ford разработиха версии за всеки вкус. Стандартният модел ...

А как един автомобил успява да се "срастне" с натоварения начин на живот на една звезда... вижте сами:

А ето и новата му песен: 

Actualno.com

Етикети:

Св. преподобни Атанасий Изповедник
Св. преподобни Атанасий Изповедник

Преподобният Атанасий се родил в град Константинопол от благочестиви родители. Те живеели богоугоден живот и били много богати. От дете той се...

Последно в Актуално