Hyundai с пет концепции на SEMA

33807
Hyundai с пет концепции на SEMA

Специализираното тунинг изложение в Лас Вегас е предназначено за бизнес, който само в Щатите се измерва между $5-8 млрд. годишно. Логично, за привлече още клиенти за каузата си, се включи и Hyundai, при това с цели пет концепции.

На голямата снимка виждате Hyundai Bisimoto Engineering Sonata e силно модифициран състезателен уникат, задвижван от 4-цилиндров двигател с обем 2,4 литра, генериращ убийствените 708 к.с. Те се дължат в голяма степен на турбината Turbonetics. Допълнителната мощност е станала възможна и с монтирането на AEM Infinity 6 ECU и Magnafuel 750 горивна помпа, както и Spearco интеркулер.

Зверски Hyundai с 800 „коня“ за SEMA

За тези, които не знаят, SEMA Motor Show е най-голямото тунинг изложение, което всяка година се провежда в Града на светлините. За тазг...

 

Toca Signature Edition Genesis, разчитащ на 5,0 V8 двигател, който се „помпа“ от Garrett би-турбо, а звукът се гарантира от ARK Performance изпускателна система. Заедно тази компановка е вдигнала мощността до 600 к.с. Вътре автомобилът е оборудван с поръчкови кожени „корита“ с бели шевове, а аудиото е на Rockford Fosgate.

 

Следващият модел, за който знаем от септември, е AR550 Genesis на ARK Performance. Той идва с аеро боди кит от Infinite Auto Design, а окачването е преработено и заздравено. Пакетът съдържа още въздушни амортисьори, по-големи спирачни дискове отпред и отзад и Rotrex суперчарджър за 5,0 V8 двигател, с чиято помощ мощността е достигнала 550 к.с.

Ford Mustang RTR развързва 725 „коня“

В Града на светлините и хазарта днес се открива поредното тунинг изложение SEMA. Там, под звуците на ротативки и супер мощни двигатели,...

 

JP Edition Sonata е разработена от John Pangilinan и стъпва върху 19-инчови RAYS джанти, „обути“ с Toyo гуми, по-широк боди кит, уникални LED фарове и MagnaFlow изпускателна система. Моделът е оборудван с Recaro седалки и Alpine аудио система.

 

Hyundai Blood Type Racing Genesis Coupe е оборудван с Precision Turbo, поръчков всмукателен колектор и интеркулер, поръчковна ауспухова система и любимото на всички кино маниаци NITRO. Тези модификации се извадили от двигателя убийствените 1000 к.с.

BMW Stormtrooper от Vilner

In a galaxy far, far away е изречението, което феновете на сагата „Междузвездни войни“ очакват да видят отново на големия е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com