Opel на Автомобилен салон София 2013

20573
Opel на Автомобилен салон София 2013
Opel ADAM и Cascada ще са звездите на щанда на марката в „Интер Експо Център“.

Тази година Opel ще участва на Автомобилен салон София 2013 на щанд с размер 360 м2. Търговците на тримата софийски дилъри на Opel („Булвария“, „Дженеръс Ауто“ и „София Ауто“) ще посрещат и консултират посетителите. На щанда ще бъдат изложени общо 9 експоната на марката, от които две премиери за България - Opel ADAM и Opel Cascada, новите Opel Mokka и Astra Sedan, както и лансираното миналата година ново поколение на бестселъра на Opel Zafira Tourer и флагманът на Insignia. На щанда на Opel ще бъде представен и електрически автомобил с удължен пробег Ampera. 

ADAM идва в ключов момент от продуктовата офанзива на Opel. В периода от 2008 г. досега, Opel изцяло обнови своята моделна гама, започвайки с флагмана Insignia и продължавайки линията със своите модели с висок производствен тираж. Сега марката навлиза и разкрива нови сегменти от пазара с Ampera (електромобил с възможност за удължаване на пробега), Mokka (малък SUV), ADAM (малък модел с модно звучене) и Cascada (кабриолет от среден клас) като част от третата вълна от тази мащабна програма за растеж, която допринася за разрастването на гамата от продукти на марката Opel.

Opel ADAM бе отличен с награда за интериор

Голяма награда за един малък автомобил – вчера моделът Opel ADAM бе отличен с наградата за най-добър дизайн на вътрешното простра...

В последно време Opel засилва изключително своето присъствие в сегментите A и B на автомобилния пазар, където вече се предлага 3.70-метровия ADAM, 4.00-метровия основен модел Corsa, 4.28-метровата нова Mokka и 4.29-метровата Meriva.

Съвременното, съобразено с модните течения външно излъчване на Opel ADAM предлага практически неизчерпаеми възможности за съобразяване с индивидуалния стил на собственика, които го отличават категорично от представителите на конкуренцията.

След няколко поколения кабриолети в компактния клас с имената на Kadett и Astra, марката Opel се завръща към една стара своя традиция от петдесетте и шейсетте години на миналия век – производството на редките, престижни четириместни открити автомобили от среден клас с мек сгъваем покрив като моделите Kapitän и Rekord, но изпълнени с изцяло нов, свеж и различен дух с прилагане на най-доброто от последните технологични достижения.

Renault на Автомобилен салон София 2013

Официалното откриване на Автомобилен салон София 2013 ще се състоя на 14 юни, петък, а в събота вратите ще бъдат отворени за посетители...

Cascada - новият всесезонен кабриолет на марката Opel, който празнува своята пазарна премиера тази пролет, е четириместен открит модел от висока класа с удължен силует и висококачествен мек сгъваем покрив. Докосвайки върха на гамата на марката Opel, Cascada се причислява към кабриолетите от среден клас не само поради своите размери (дължина 4697 мм и широчина 2020 мм със страничните огледала), но и благодарение на своята привлекателна натура и елитните технологии и удобства, които предлага.

Opel ще предложи на клиентите си множество изгодни ценови предложения, предлагани от всички дилъри на марката в цялата страна. Тези специални предложения ще са валидни само за времето на протичане на Автомобилен салон София 2013.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com