Opel с над 100 000 поръчки за Insignia

172511
Opel с над 100 000 поръчки за Insignia

Новият Opel Insignia е изключително търсен автомобил: от деня на премиерата му на Автомобилното изложение във Франкфурт през миналата есен, Opel вече е получил 100 000 поръчки за новото поколение на седана. За първите четири месеца на годината, автомобилът е номер едно по продажби в своя сегмент във Великобритания, Испания и Холандия. На много други пазари като тези на Белгия, Италия, Австрия, Швейцария и Норвегия, моделът затвърди позицията си като втори по продажби. В Германия той също зае второ място в сегмента сред едросерийните производители – при това с впечатляващ ръст от 46 процента в сравнение с миналата година.

Новата гама на Opel Insignia предлага избор на три възможности по отношение на задвижването: бензин, дизел и втечнен петролен газ (LPG). Диапазонът на мощността се простира от 120 к.с. до 325 к.с. за върховия спортен модел OPC. Insignia 2.0 CDTI е шампион в гамата по отношение на ниския разход на гориво и екологичността.

Opel Astra OPC EXTREME с над 300 „коня“ и 100 кг по-малко

Astra OPC EXTREME е разработена директно на базата на версията Cup и пренася чисто състезателни технологии върху пътя. Ако реакцията на...

Първото поколение на моделът, разполагащ с множество авангардни технологични решения и дизайн, Opel Insignia има 600 000 броя реализирани продажби от представянето му в края на 2008 г, получавайки при това над 50 национални и международни награди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com