Силата се пробужда с рекордни заявки за Volkswagen Club Fest 2016

6843
Силата се пробужда с рекордни заявки за Volkswagen Club Fest 2016

Седмото издание на автосалона от фенове за фенове ще се проведе на 26 и 27 март в столичния Интер Експо Център.

Точно седмица след началото на пролетта, в залите на „Интер Експо Център“ за седми път ще разцъфти Volkswagen Club Fest, събитието, предназначено за феновете на автомобилите от концерна VAG.

Тази година ще е седмото поредно издание, а „Силата се пробужда“ се режисира от "Сдружение Клуб на привържениците на Фолксваген в България", по-познато като VWclub.bg. Т.е. няма да има никакви нежелани изненади, каквито ни поднесе Дж. Дж. Ейбрамс по Коледа с неговите интерпретации на тема „Междузвездни войни“. Да, ще се следва познатия сценарий, но именно заради него феновете толкова много обичат това събитие. Защото то се организира под мотото "От фенове за фенове", няма комерсиална цел, няма отстъпки при покупка, няма го изкуствения блясък, тук водеща е единствено любовта на автомобилните ентусиастите към всеки детайл на автомобила.

 

Първото издание на Volkswagen Club Fest се проведе през 2010 г., като това беше и първото подобно изложение, организирано от автомобилен клуб в България. През годините фестът се превърна в традиция, която завладява хиляди привърженици на добре поддържаните автомобили. Миналата година през залите на IEC минаха около 15 000 човека само за два дни, а очертаващото се хубаво време този уикенд предвещава минимум повторение на посещаемостта от 2015-а.

Сбогом, Phaeton

Очаквано и неминуемо, но за съжаление заводът в Дрезден, който бе (и все още е) архитектурен шедьовър, ще бъде превърнат в шоурум на ел...

Тази година организаторите обещават рекорден брой автомобили от богатата моделна история на VW, Audi, Seat и Skoda. Освен традиционните участници от всички краища на България, специално за феста ще пристигнат и около 30 уникални автомобила от всички балкански страни.

Повечето от колите в залите се подготвят в продължение на години, за да постигнат уникална визия и впечатляващи технически показатели. Посетителите ще могат да се насладят както на перфектно реставрирани олдтаймери от миналия век, така и на високотехнологичните нови модели на Volkswagen, който ще представи най-новите си разработки в областта на електрическите автомобили.

Като допълнение към приятните емоции за всеки фен с бензин в кръвта и тази година организаторите са подготвили приятни изненади, сред които забавни игри с награди, музикална програма и главозамайващи „фолксвагенови“ адреналинки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com