Спирачни дискове и Накладки Tarox High Performance Brakes

19111
Спирачни дискове и Накладки Tarox High Performance Brakes

Уникалният подход на TAROX по отношение на финалните щрихи при производството на дискове осигурява свръхстабилна спирачна повърхност и несравнима устойчивост на топлина.

Гарантирането на подобна топлинна устойчивост започва много преди финалния етап на производство. При подбора на производствените суровини, специално внимание е отделено на способността им да запазват стабилността си при високо напрежение и температури.

Суровините се обработват и се подлагат на уникален по рода си процес на стареене, с цел да бъдат усилени свойствата на стоманата – традиционен процес, който TAROX строго следва от 1976 година насам.

След машинната обработка на детайлите на диска идва ред на довършителните работи по спирачната повърхност. Точният производствен процес зависи от конкретния модел на диска.

Едва тогава започва уникалното по своята технология повърхностно шлифоване на диска. То се състои от няколко етапа, с които се подготвя дисковата повърхност за изпитанията, на които ще бъде подлагана в процеса на употреба. Единствено дисковете на TAROX преминават през подобен довършителен процес, който осигурява стабилност на спирачната повърхност и от там и сигурност за нашите клиенти.

Дисковете Tarox се произвеждат от твърда заготовка и са предназначени да включат максимален якост на опън, който е оценяван на 57 кг на квадратен мм ( при стандартните дискове са 25 кг на квадратен мм).

Към настоящия момент, каталогът на TAROX предлага спирачни дискове и накладки за повече от 5000 модела ежедневни автомобили, повече от 20 различни спирачни апарати и 100 вида спирачни дискове за спортни автомобили.

 

Може да откриете всичко за спирачната система на вашия автомобил на адрес www.adamant.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com