Така изглежда интериорът на новото Volvo XC90

66882
Така изглежда интериорът на новото Volvo XC90

Volvo разпространи официални снимки на интериора на новия си флагман XC90, чиято премиера е планувана за август.

Компанията го описва като „модела с най-лукзсозния интериор, проектиран от Volvo“. И наистина, сами може да се убедите в супер елитарния подход, който шведските дизайнери са предприели. Силно впечатление прави оформлението на централната конзола и тунела, разделящ двете предни места. Бутоните почти са изчезнали, като единствено климатикът разчита на по-конвенционални контролери. Всички останали бутони са заменени с голям, наподобяващ таблет сензорен екран, нещо подобно на този, предлаган от Tesla в Model S. Моделът ще се предлага в 7-местна конфигурация, а скоростният лост е направен от кристал от шведския производител на стъклени произведения Orrefors.

Volvo XC90 продължава да е лидер по отношение на безопасност

Volvo XC90 се появи на SUV сцената през 2002 година с цял набор от иновации, които поставиха сегмента в едно съвсем ново измерение. Фун...

 

Напълно новото Volvo XC90 ще комбинира мека кожена тапицерия с дървени апликации, алуминиеви акценти и други висококачествени материали, докато приборното табло е напълно дигитално. Пътниците ще се радват на 4-зонов климатик, както и на системата за гласово разпознаване CarPlay на Apple. На третия ред седалки ще могат да се возят пътнизи с височина до 1,7 метра.

След като бъде представен този август, производството на модсела ще започне в началото на следващата година в Гьотеборг, Швеция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com