Този Rolls-Royce Wraith е мечтата на всеки рапър (видео)

5199
Този Rolls-Royce Wraith е мечтата на всеки рапър (видео)

Тунинг на Rolls-Royce? Кой би осквернил тази икона? В случая са пичовете от Novitec Group, чиято работа се съсредоточава почти изцяло върху Ferrari. Наскоро обаче те основават нова компания, наречена Spofec, която специализира единствено върху префасониране на Roll-Royce в gangstа возила. Вероятно японската Yakuza ще ги харесат, както и всичко от ранга на Snoop Dog&Co.

 

Това, което виждате, е третото творение на Spofec, базирано на Wraith, автомобилът, който всеки рапър в Холивуд иска. Причината е уникалната 2-врата конфигурация, предългият капак на двигателя и елегантната линия на покрива. Интересното в случая е, че тунинг майсторите са се справили блестящо и този RR изглежда брутално добре.

Brabus позлати и напомпа до 900 к.с. S65 AMG

Вчера в Дубай Brabus представи Rocket 900 Desert Gold Edition, базиран на Mercedes-Benz S65 AMG. Както предполага името, моделът изпък...

 

Тунерите са префасонирали изцяло външния вид на модела, като черните джанти контрастират чудесно със сивата боя, която доста прилича на Nardo Gray на Audi. Стъклата са затъмнени, а всички брони, въздухоотвори, престилки, прагове и т.н., са раздути.

Под предния капак също е пипано. Двигателят V12 е напомпан с допълнителни 85 к.с. и 180 Нм, като сега общите цифри достигат 716 к.с. и 980 Нм. Да има. До 100 км/ч Spofec Wraith се ускорява за 4,2 сек, което е наравно с A45 AMG, автомобил, който е 2 пъти по-лек и 2 пъти по-компактен от този звяр.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com