Volvo продаде 1927 автомобила XC90 само за 47 часа

42003
Volvo продаде 1927 автомобила XC90 само за 47 часа

Първата партида автомобили от новото поколение Volvo XC90 бяха продадени само за 47 часа. В сряда точно в 16:00 ч. източно-европейско време шведският бранд пусна в продажба онлайн 1927 автомобила в чест на годината на създаването на марката Volvo. Първият час беше истински бум, като на всяка минута Volvo продаваше по 7 нови автомобила XC90.

Първите собственици на най-добрия SUV автомобил в света, според Volvo, получават напълно оборудвани коли със специални инициали на регистрационните номера и задната емблема. Те впечатляват още с 21-инчови джанти с 8 спици и са в цвят на купето Onyx black. Интериорът им е кожен със специални декоративни елементи. Автомобилите от първата партида са били налични с новото поколение 4-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели – Т6 и D5. Първият агрегат разполага с мощност от 320 к.с., докато вторият е с рафинираните 225 к.с. И двата мотора са задвижвани от 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Volvo XC90 в детайли

Подготвян в продължение на три години и част от инвестиционна програма на стойност 11 милиарда долара, изцяло новото XC90 бележи начало...

Може би най-впечатляващото нововъведение в продадените 1927 автомобила е информационния дисплей на таблото, който е като таблет и се управлява изцяло посредством тъчскрийн технология. Това ще позволява на шофьорите по-лесно да достигат до необходимата информация и да напътстват автомобилите си без да отклоняват излишно вниманието си от пътя пред тях.

Не е за подценяване и аудио системата Bower&Wilkins, с която са оборудвани всички автомобили от първата партида XC90. Тя изумява със спираща дъха мощност от 1400 W и 19 високоговорителя, които превръщат купето на автомобила в истинска концертна зала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com