5-те най-откачени обрата в телевизионните сериали

20165
5-те най-откачени обрата в телевизионните сериали

Сериалите винаги са имали възможността да объркат аудиторията много повече отколкото филмите. Поредица от истории в продължение на няколко години е клопка за зрителите – сюжетите често се прoменят в движение, за да покрият актриси, които са забременяли или пък такива, които са решили да напуснат сериала. Смяната при режисьорите на сериалите обаче може да доведе до наистина значителни промени между сезоните.

Точно това може да доведе до най-шокиращите, но страхотни сцени, които те карат да се обърнеш към приятели до теб и да попиташ „Какво стана?“.

„Бягство от затвора“ се завръща на екран с нови серии

Радостни новини за почитателите на хитовия сериал „Бягство от затвора“ - скоро той ще се завърне на малкия екран с нови епи...

Ето и класация на топ 5 най-безумните сюжетни линии.

5. Финалният сезон на „Експериментът“

Смята се, че сериалът е наследник на „Досиетата Х“, тъй като според различни теории действието и на двата сериала се развива в една и съща Вселена. Действието се развива около учен на име Уолтър Бишъп, който е описан като "Франкенщайн, примесен с личността на Албърт Айнщайн", неговия син Питър Бишъп и агентка от ФБР Оливия Дънам, която събира двамата. Екипът често разследва необясними случки, свързани с "крайна наука" или паралелни вселени. В края на 4-ти сезон обаче действието изведнъж се пренася в 2035 г., където „Наблюдателите“ са покорени от човешката раса. Останалите сезони са препратка към историята.

4. “Далас“ изтрива целия 9-ти сезон

СНИМКИ: Вижте актьорите от "Приятели" днес!

Любимият на много от нас сериал "Приятели" придоби огромна популярност през 90-те години на миналия век, а актьорите участващи там стан...

Започвайки с погребението на един от любимците от сериала Боби Юинг, сериалът „Далас“ ще продължи без него в прайм тайма на телевизиите. Докато обаче не стане ясно в следващия десети сезон, че предишните епизоди са били от съня на Пам, съпругата на Боб. Така 9-тия сезон става известен като „Година на съня“.

Кои са трите най-откачени сюжетни завоя в телевизионните сериали четете в Expert.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com