Антъни Хопкинс: Актьорите от Breaking Bad са най-добрите

33014
Антъни Хопкинс: Актьорите от Breaking Bad са най-добрите
Снимка: Getty Images / Guliver

Легендарният актьор Антъни Хопкинс доскоро не бил голям фен на сериала Breaking Bad ("В обувките на Сатаната"), докато не си спретнал "маратон" с всички серии. Така той останал напълно възхитен от играта на всички актьори.

Хопкинс написа писмо, адресирано до Брайън Кренстън (Bryan Cranston) и колегите му от Breaking Bad, в което изразява възхищението си от поредицата.

Искате ли още 3 часа Breaking Bad?

Филмовият продуцент Джефри Катценбърг е предложил на екипа на Breaking Bad $75 млн. за създаването на 180 допълнителни минути от шоуто,...

"Изпълнението Ви на Уолтър Уайт беше най-добрата актьорска игра, която съм виждал някога", пише Хопкинс и добавя: "Това, което започна като черна комедия, продължи в лабиринт от кръв, разруха и същински ад. Никога не съм виждал нещо подобно. Брилянтно! За цели 6 години работа Вие не нарушихте дисциплината си, как го постигнахте? Ако някога Ви се отдаде възможност да предадете моите адмирации на целия екип, моля да го направите. Вие и всички от екипа сте най-добрите актьори".

Като един истински фен актьорът разкрива, че е изгледал всички епизоди - от първия до последния - за две седмици, прекарани в постоянно гледане.

Въпреки съмненията на някои хора в съществуването на такова писмо, автентичността му беше потвърдена от агента на Антъни Хопкинс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино