Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 2 етап

69252
Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 2 етап

В рамките на четири седмици Actualno.com ви дава уникалния шанс да спечелите oригинални награди от филма „Кутийковците”, който тръгва в кината в България на 7 ноември. Запознайте се с правилата и наградите и участвайте. 

Големият победител в играта ще спечели невероятно семейно приключение във вълшебния свят на Кападокия! Той и цялото му семейство (4 души) ще имат възможността да се превърнат в истински Кутийковци. Да живеят и творят като такива под земята.

Виж кой спечели първите три награди от Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците"

Първата седмица от страхотната ни игра заедно с колегите ни от „Форум Филм България” приключи! Благодарим на всички, които ...

За целта е необходимо да се включите активно и в четирите седмици на предизвикателството ни и да дадете правилен отговор на всички въпроси, който ще ви зададем.

В допълнение, всяка седмица трима от вас ще получават по една утешителна награда - ученически комплект Кутийковците.

Първият етап от играта ни приключи успешно вчера, а днес ще ви накараме да се изправите пред второто ни предизвикателство и поредната порция награди за седмицата.

Какво, според легендата във филма, отмъкват Кутийковците от домовете на хората?

Добре дошли в света на Кутийковците

"Кутийковците" е първият филм от студията за стоп-моушън анимация Лайка, поставен в отминал исторически период, и първият от филмите им...

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор под тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Анонимни или не-Фейсбук коментари под статията, споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Тримата победители ще бъдат изтеглени чрез томбола на 3-ти ноември.

За да участвате в играта за голямата награда – Пътуване до Кападокия, трябва да отговорите на четирите въпроса, които ще публикуваме на сайта ни в през следващите четири седмици. Ето и линк към първия въпрос.

А това са първите ни трима печеливши

Правилата на играта ни можете да намерите ТУК.

Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 1 етап

Чудати квадратни същества живеят под улиците на Сиренвил и излизат, за да тършуват нощем из града. И въпреки че хората се страхуват от ...

Ето и малко повече информация за щурите кутийковци от нас: 

"Кутийковците" е първият филм от студията за стоп-моушън анимация Лайка, поставен в отминал исторически период, и първият от филмите им, включващ създания - ужасяващо милите подземни обитатели, които носят кутийки.

Това е историята на класово разслоения град Сиренвил, където богатите живеят нашироко, похапват си изобилно сирене и по цели вечери танцуват валс, докато онеправданите Кутийковци живеят в дълбините, ровейки за насекоми и механични джаджи. В центъра на историята е едно момче Егс, което се движи помежду двете общества.

Действието на филма се развива в измислен свят с Дикенсова атмосфера, който дава възможност на целия екип на Лайка - наброяващ стотици - да развихри фантазията си.

Декорите и костюмите, гъвкавите кукли, лицата с пищни светлосенки на 3D - всичко това е изработено ръчно. За да схванете същността на тази трудоемка и въздействаща форма на изкуство, трябва да се запознаете с хората, които правят възможна подобна продукция - от координатора за изработване на декорите до лицевия аниматор. Ето едно надзърване зад кулисите към някои от най-талантливите техници и творци, вдъхнали живот на филма - с ръчен труд, в продължение на много години, кадър по кадър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com