Играй и спечели с Actualno.com и "Вдън горите" - 2 етап

71316
Играй и спечели с Actualno.com и "Вдън горите" - 2 етап

Обичате ли приказки? А коя е любимата ви приказка?

Преди да ни отговорите на тези въпроси бързаме да ви кажем, че част от култовите герои свързани с детството ни, ще е появят съвсем скоро на голям екран. Филмът се казва „Вдън горите” и няма нищо общо с класическите неща, които сте виждали до момента.

Роб Маршал, талантливият филмов творец, който стои зад спечелилите „Оскар“ „Чикаго“ и „Карибски пирати: в непознати води“, е режисьор на филма. Продуциран от Маршал, Джон де Лука, „Злия“ продуцент Марк Плат и Калъм Макдугъл, „Вдън горите“ излиза по екраните на 26 декември 2014 г.

Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш oригинални награди от най-новия филм на „Дисни”  - „Вдън горите”. В рамките на две седмици ще ви зададем два въпроси, на които трябва да отговорите правилно. Всеки, който е отговорил поне на един от въпросите правилно, участва в томболата ни за следните награди:

Играй и спечели с Actualno.com и "Вдън горите" - 1 етап

Обичате ли приказки? А коя е любимата ви приказка? Преди да ни отговорите на тези въпроси бързаме да ви кажем, че част от култовите г...

-  5 двойни билета за филма;

-  5 диска с оригиналната музика от филма

Ето го и вторият въпрос:

В ролята на какъв емблематичен образ влиза Мерил Стрийп във филма ВДЪН ГОРИТЕ?

Можете ли да намерите леопарда на снимката?

На приложената снимка наистина има леопард. Представете си, че вие сте там срещу него. Колко ли секунди ще ви остави да гледате преди д...

А) Принцеса;

Б) Мащеха;

В) Вещица;

Г) Великан;

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Виж кой спечели две единични покани за концерта на Горан Брегович

Двамата души, които ще имат уникалната възможност да видят Горан Брегович в петото му уастие на българска земя са: Yordan Atanasov и Не...

Вторите петима победители ще бъдат изтеглени чрез томбола на 30 декември.

За да запалим още повече интереса ви, ето малко информация за филма:

Премиерата на „Вдън горите“ на Бродуей е на 5 ноември 1987 г. в „Мартин Бек Тиътър“. Постановката, която има 764 представления, печели награда „Тони“ за най-добра музика, най-добра книга и най-добра актриса в мюзикъл. Сред другите награди са и пет награди „Драма Деск“, включително за най-добър мюзикъл. „Вдън горите“ е представян по цял свят, включително на американско турне през 1988 г., постановка в Уест Енд през 1990 г., подновени постановки на Бродуей и в Лондон, плюс телевизионна продукция, записи на DVD и концерт по повод десетата годишнина.

Адаптацията за голям екран включва песни от сценичния мюзикъл, сред които „Децата ще слушат“, „Великани в небето“, „На стълбите на двореца“, „Никой не е сам“ и „Страдание“.

Сред участниците в екипа, носители на награди, е Дион Бийби („Съучастникът“, „Чикаго“, „Девет“), носител на „Оскар“ за операторско майсторство за режисирания от Маршал „Мемоарите на една гейша“. Денис Гаснър („Скайфол“, „Спектър на утехата“), който печели „Оскар“ за „Бъгси“ е художник на продукцията, а трикратната носителка на „Оскар“ Колийн Атуд („Мемоарите на една гейша“, „Чикаго“, „Алиса в страната на чудесата“) е художник по костюмите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com