Любимците на децата от цял свят Mаша и Мечока отново гостуват на българските деца

1441
Любимците на децата от цял свят Mаша и Мечока отново гостуват  на българските деца

След невероятния интерес към представлението Маша и Мечока: “Кутията на щастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи, трупата от Русия ще представи на малчуганите най-новия си спектакъл „Бъчва с мед“.

Постановката е създадена на база уникалния детски анимационен сериал"Маша и Мечока", подходящ за всяка възраст, все по-известен не само в България, но и по целият свят. Изпълнено с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, то се класира като едно от любимите детски филмчета в наши дни.

„Бъчва с мед“ е най-новата постановка, и България е една от първите страни, където ще бъде представена. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел - Мечока Миша, който се старае да го научи на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда.

Приключенията на Маша и Мечока вече и на книги

Живяло някога момиченце на име Маша.Тя била от мила по-мила, от добра по-добра. А колко умна била...Не, това момиченце е от друга прика...

Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите.

Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: добродушният гигант обожаващ мед и е готов да го похапва, както му се услажда с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки, а любвеобилната и енергична Маша е подготвила поредните си изненади за родната публика.

Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език и представена на сцената на градовете: София 22 април - зала 1 на НДК , Пловдив – 23 април - Дом на културата “Борис Христов“, Ст. Загора - 24 април - Държавна опера, Бургас - 25 април, Държавна опера, Добрич - 26 април - Драматичен театър „Йордан Йовков“, Русе – 27 април „Доходно здание“ и Варна, 28 април - Фестивален и конгресен център.

Билети за всички представления можете да закупите от мрежата на ИВЕНТИМ (www.eventim.bg), партньорската мрежа, както и директно на касите по места.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино