Сигорни Уивър отворена за ново продължение на „Пришълецът“

76681
Сигорни Уивър отворена за ново продължение на „Пришълецът“

Феновете на фантастичната поредица „Пришълецът“ може да имат двоен повод за радост. От една страна втората част на филма „Прометей“, който разказва за произхода на страховите същества, които имат киселина вместо кръв, беше потвърдена.

От друга страна актриса Сигорни Уивър заяви, че би се върнала, за да изиграе още веднъж ролята на Елън Рипли, позната ни оригиналната тетралогия „Пришълецът“.

Семейство Флинстоун възкръсва в нов филмов проект

Фред Флинстоун и Барни Ръбъл ще се възродят отново благодарение на нов филмов проект на компанията "Уорнър Брос", които започват разраб...

64-годишната американка разказва, че след като се е срещнал с толкова фенове е успяла да разбере без съмнение, че има още какво да се разкаже като история. Тя допълва, че не си представя как действието на един такъв филм би се развивало на Земята (където завърши последният за момент филм от поредицата „Пришълецът: „Завръщането“ - бел.ред.), пише сайтът Colider.com.

Номинираната 3 пъти за награда Оскар Уивър продължава: „Мисля, че той (филмът – бел.ред.) трябва да се развива някъде далеч в космоса. Някъде, където на никой нормален не му би хрумнало да отиде“. Тя допълва, че не знае как може да продължи да разказва историята и че само няколко души биха успели да я разкажат както трябва.

 

 

Ема Стоун с главна роля в следващия филм на Уди Алън

Новият филм на Уди Алън "Магия на лунна светлина" тепърва ще излиза по кината, но Ема Стоун вече е поканена да играе главната роля в сл...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино