Страстната Меган Фокс е Ейприл в КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА

89146

Оригинално чувство за хумор и зрелищна визия са част от характерния почерк на холивудския продуцент и режисьор Майкъл Бей, създал хитовата поредица „Трансформърс“. Тази година, освен четвъртия филм „Трансформърс: Ера на изтребление“, Бей ще предложи на публиката още една мащабна продукция с популярни комиксови герои – КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА.

От първия трейлър разбираме, че горещата актриса Меган Фокс ще влезе в ролята на журналистката Ейприл О‘Нийл, а Уил Арнет – в ролята на нейния помощник Върнан. Уилям Фикнър, познат на широката публика като злодея в „Самотният рейнджър“, остава в амплоато си изигравайки най-големия враг на костенурките – нинджата Шрьодер. Прочутите костенурки Рафаело, Леонардо, Микеланджело и Донатело са създадени чрез иновативна комбинация от компютърно генерирана анимация и технология за улавяне на движенията, жестовете и мимиките на истински актьори.

Меган Фокс ще играе в "Костенурките нинджа"

Бей скъса всякакви отношения с красавицата още през 2010 г., когато тя го сравни с Адолф Хитлер след участието си в "Трансформърс: Отмъ...

КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА на Майкъл Бей се води от познатата съвременна история за легендарните градски нинджи, любимци на няколко поколения. Ню Йорк  има нужда от герои. Градът тъне в мрак, откакто Шрьодер (Уилям Фикнър) и предвожданите от него нинджи от клана Фут са затегнали желязната си хватка около всички - от полицията до политиците. Бъдещето изглежда също толкова мрачно, докато четирима прокудени братя, излезнали от градските канали, не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Те ще трябва да се съюзят с безстрашната репортерка Ейприл О‘Нийл (Меган Фокс) и нейния оператор  майтапчия Върнан Фенуик (Уил Арнет), за да спасят града и разгадаят коварните планове на Шрьодер.

Режисьор на продукцията е Джонатан Лийбесман („Сблъсъкът на титаните“, „Битка Лос Анджелис: Световна инвазия“). Сценарият е поверен на Джош Апелбаум и Андре Немек, (работили заедно по „Мисията невъзможна: Протокол „Фантом“ и ТВ сериала „Наричана още“), и Ивън Дохърти, в чиято филмография са „Снежанка и ловецът“ и „Дивергенти“.

КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА оживява с модерна визия и много екшън на 22 август в кината на 3D. Актуална и интересна информация за продукцията може да намерите в официалната фейсбук страница на „Форум Филм България“: www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино