X
 
 

Вече има филм по бягството от Софийския затвор

1688 0
Вече има филм по бягството от Софийския затвор
Снимка: МВР
Вече има филм, заснет по дръзкото бягство на Владимир Пелов и Радослав Колев от Софийския затвор. Филмът се казва "Заедно без теб", а режисьорът му Димитрис Георгиев го определя като най-трудния проект, по който е работил.

Филмът е черно-бял, като според Георгиев, който говори по БНТ, той ще отиде в чужбина. Не беше казана и точна дата кога ще излезе продукцията на екран.

Братът на Пелов: Искаше да стане ветеринар

Убитият беглец от Софийския затвор Владимир Пелов е искал да стане ветеринар. Изкарал е шестица на изпита, но не го приемат заради ниск...

Режисьорът обясни, че са правени консултации с юристи какво може да бъде разкрито във филма. Той добави, че краят описва къде е Радослав Колев, но, разбира се, това е художествено предположение. Кой знае, може да сме уцелили, добави Георгиев.

Припомняме, че Колев, който е осъден за убийство с чук, все още е в неизвестност след бягството преди година, а Пелов беше убит в Ботевград при престрелка с друг криминално проявен – Марио Панчев, с прякор Дебелия. Панчев беше тежко ранен и почина след няколко дни.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...