Звездата от Stranger Things Мили Боби Браун иска да изиграе Бритни Спиърс

4412
Звездата от Stranger Things Мили Боби Браун иска да изиграе Бритни Спиърс
Снимка: Getty images

Роля в биографичен филм е мечта за повечето звезди - да разкажат историята на своите герои и да изживеят живот, различен от обичайния. Мили Боби Браун не прави изключение, като звездата от Stranger Things и "Енола Холмс" беше цитирана в понеделник в "Шоуто на Дрю Баримор" по EW: "Искам да играя истински човек и мисля, че за мен това е Бритни. Това ще бъде Бритни Спиърс. Мисля, че нейната история резонира в мен."

Въпреки че историята на Бритни не е тайна, адаптацията на Мили Боби Браун ще бъде първият път, в който някой ще я види представена под някаква форма извън таблоидите или документалните филми. През 2006 г. Спиърс преживя много критичен момент на уязвимост след срив на психичното ѝ здраве, което доведе до поставянето ѝ под опека от страна на семейството. Всичко приключи миналата година, когато след продължителна и публична съдебна битка попечителството беше прекратено, припомня БГНЕС.

Netflix подготвя развиване на историята на "Stranger Things"

Компанията за стрийминг Netflix планира да подсили съдържанието си след големия успех на "Stranger Things". Гигантът разкри, че създат...

Макар че животът на Бритни със сигурност е бил бурен, тя демонстрира устойчивост и възкръсва от пепелта отново и отново, превръщайки се в основно вдъхновение за всеки, който иска да бъде своята истинска, автентична същност, докато прави света по-добър. Това е историята, която реално вдъхновява Мили Боби Браун. Младата звезда се прослави заедно с останалите си по-млади колеги от „Stranger Things“, когато през 2016 г. се състоя премиерата на хита на Netflix.

Преди това тя поемаше детски актьорски роли в сериали като "Имало едно време" и малки роли в "Анатомията на Грей" и "Модерно семейство". Звездата на Браун изгря след първия сезон, в който се превъплъти в ролята на Единадесет в „Stranger Things“ - дете-беглец с опасни сили. Споделената история на израстване в светлината на прожекторите най-вероятно привлича Мили Боби Браун в ролята на Бритни, както и общият им преживяване като обект на онлайн тормоз и преследване.

Въпреки че не е толкова публична като Спиърс, Мили Боби Браун се сблъска със свои собствени изпитания през годините, като напусна Twitter малко след премиерата на първия сезон на "Странни неща" през 2016 г. Звездата беше обект на тормоз и фалшиви скрийншотове, които ѝ приписваха обиди. Скоро след това Мили Боби Браун се отказа от платформата. Въпреки че все още няма нищо официално, със сигурност има голяма вероятност да се случи филм или сериал за Бритни Спиърс. Мили Боби Браун е на пълни обороти с ролята си в Stranger Things, която получи широко признание преди излизането на петия и последен сезон през следващите няколко години. Браун изгради репертоара си през последните шест години с филми като поредицата "Енола Холмс" на Netflix и "Годзила: Кралят на чудовищата" за Legendary.

Принцесата на попа Бритни Спиърс в момента се наслаждава на живота си, след като беше освободена от опеката. Съвсем наскоро тя подписа договор за книга на стойност 15 млн. долара за предстоящата си биография и се завърна на музикалната сцена в дует със сър Елтън Джон.

Бритни Спиърс се завръща на музикалната сцена, прави дует с Елтън Джон

Бритни Спиърс се завръща на музикалната сцена. Публиката скоро ще чуе нейния дует с Елтън Джон, т.е. кавър на песента му "Tiny Dancer" ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

"Властелинът на пръстените" се завръща по кината в 4К резолюция

На 1-и май започва Националният фестивал на българското кино "Васил Гендов"

Първата част от шедьовъра на нямото кино "Наполеон" ще бъде показана в Кан (СНИМКИ)

Филмът "Ингеборг Бахман - пътуване в пустинята" на Маргарете фон Трота вече е по кината

Леонардо ди Каприо ще изиграе Франк Синатра, режисиран от Мартин Скорсезе

Легендарното студио "Гибли" ще получи почетна "Златна палма" в Кан

Сериалът "100 години самота" е факт: Гледайте първия трейлър (ВИДЕО)

Куентин Тарантино се отказа от последния си филм

Филмът "Учителската стая" спечели наградата LUX на европейската публика

Документален филм за големия кинокритик Тони Андрейков представят в кино "Влайкова"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино