X
 
 

Божков е ял от баницата, която му е била предоставена

8712 5
Божков е ял от баницата, която му е била предоставена
Снимка: БГНЕС
"Божков е ял от баницата, която му  е била предоставена. Това няма как да промени морала - частен или държавен." Това каза експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов в интервю за bTV.

Той допълни, че най-големите лотарии са в Латинска Америка, където хората са най-бедни. 

Не може да се търси помощ там, където си агресивен

"Не може да се търси помощ там, където си агресивен." Това каза д-р Николай Брънзалов, зам.-председател на БЛС в интервю за bTV. Вижте ...

"Ако някой се грижи за българите трябва въобще да забрани хазарта. Всичко друго е печалба за няколко души", каза още той.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Чудите ли се , че комунягите защитават Божков със зъби и нокти ? Обвиняват СДС и всички други ,а те са прогресивни ангели ! Божков мляскаше не баницата , а баниците на позитано и помагаше, особено през изборните времена ! Питайте Фатмака ! Ето и кремълските путьовци разгънаха чадър над него , както разгъват и над един подобен бандит в Белград ! Защо ли ?
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 дена Профил на трол?
  Божков е единствения, който остана жив от онези паметни години! Как му се размина, знае само бащицата. Никой от героите на неговото време, който се беше помислил за недосегаем не остана. Ама никой. Той е математик и всичките му комбинации са математически модели, къде с физически закони, къде с физическо принуждение, важен е резултата. Всяка истина си има две страни. Нека се изнесе и положителната виж още ›› част. Може да не е толкова черен дявола. Наверно има и нещо, което кара всеки ден да се измислят нови обвинения, нещо, което прави обвинители несигурни. Докато другите попаднали преди него на мушката само са крали, той поне е оставил неща, дето държавата не е съумяла даже да намери, да не гововорим да запази и обедини. Пък и нека видим къде са му другите инвестиции. Не съм му адвокат, ама като една личност се очерня се събужда въпроса, ама няма ли нещо малко, за което да не го е страх и да си стои в България. Хазарта неминуемо трябва да се спре окончателно. Промяната в собствеността значи само промяна на играча и тогава идват естесвените въпроси, на който ни научи др. Ленин -“ Ако искаш да разбереш, защо едно нещо се случва, отговори си на въпроса - КОМУ ЕТО НУЖНО,”
 • Анонимен 2 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Баницата я омеси и изпече Каруцара !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  А кой приготви баницата? Да се върнем 20-на години назад. Кой беше най-първият закон, внесен и приет от НДСВ - отрочето на Симеон Алчни? Законът за хазарта, създал идеални условия за босовете на хазартния бизнес. Спонсорите на Алчния.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Това не е проста баница с имитиращ сиренето продукт!неговата баница е изцяло направена с милиони пластове от ПАРИ ! А за простотията си , трябва да се сърдим на себе си .Защото сами си избрахме СДСто с крадливия Мангал К и крадливите (демократи), които разпродадоха икономиката ни за жълти стотинки .Сега , нека Гешев да се бори с вятърните мелници ! Сами направихме комарджията , който ни (оправи) в виж още ›› истинския смисъл ,за къде по-малко от 800 дни !!Некролога се показва от джоба му , но той още не се е наял!4е и съди държавата с цялото си нахалство !
  : 12 !