Главният прокурор като че ли е супервайзър на Европейската комисия

3974
Главният прокурор като че ли е супервайзър на Европейската комисия
Снимка: БГНЕС

Така бившият служебен премиер Ренета Инджова коментира темата с доклада на Европейската комисия, която беше изместена от скандала "турско робство".

Главният прокурор говори за Христо Иванов и Радан Кънев, а не защо не изпълнява препоръките на Европейската комисия за правосъдието ни. Вчера Сотир Цацаров отказа да даде отчет за действията на прокуратурата в периода 2013 – 2015

Не искам детето ми да расте индоктринирано, че сме били роби

С тези думи бившият икономически и енергиен министър Трайчо Трайков коментира скандала в образованието с термина "турско робство". Иск...

Властите щом си знаят, нека и ЕК да им каже, когато ходят за еврофондове, че знае какво са направили нашите управници. ЕК ще ни остави на самотек, наближава времето да се прекрати потокът от еврофондовете – и тогава на какво ще разчитаме, попита Инджова. Българските власти имат специфично ноу-хау да се държат все едно нещата не се отнасят до тях. Като ходим в Европа се съгласяваме с всичко, каквото ни кажат, като дойдем тук си правим каквото си знаем. Тайната мечта е да ни оставят на мира.

Сложете думите на Ботев "Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее". Иначе ще ни говори сутрин Цацаров как станала грешка, та един прокурор проверява един кмет, след като синовете им са първи приятели, по обяд ще говорим колко са безопасни ваксините, като не се ползват след законова норма, а вечер ще протестираме срещу и в подкрепа на НАТО, с горчивина каза Инджова.

Стига вече - има тема за дневен ред на обществото, ние я заменяме с фарсове. Светът ни гледа, завърши бившият служебен премиер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com