Чоков бил атакуван от авер, проверяващ прокурор свързан с кмета на Галиче

7739
Чоков бил атакуван от авер, проверяващ прокурор свързан с кмета на Галиче

Невероятно, но факт – недоволството срещу кмета на Галиче Ценко Чоков беше свързано с проявен криминално човек, докато изплува пряка връзка между проверяващия прокурор и кмета на Галиче.

Проверката срещу Чоков на прокуратурата се води от прокурор Веселин Вътов. Оказа се, че преди две години синът на Вътов е замесен в дело за побой, като по това дело в полза на Вътов-младши свидетел е синът на Ценко Чоков – Мартин. Веселин Вътов обяви, че не знаел, че синът на Чоков бил основен свидетел по делото на сина му. Ако е така, това е конфликт на интерси, съгласи се прокурорът, като поясни, че не заел подробности от делото.

Прокуратурата подхваща Ценко Чоков

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди на Окръжна прокуратура-Враца извършване на проверка за законност на дейността в кметство с....

По информация на bTV обаче синът на Веселин Попов-Унгара, който е известна криминогенна фигура, бил основен свидетел по едно от делата срещу сина на Чоков – Мартин. Оказа се, че Радослав Илиев, който твърди, че е бил бит от Мартин, бил отишъл преди местните избори на море заедно с Чоков. Припомняме, че кметът на Галиче правеше екскурзиите, макар да отричаше, че това е форма на купуване на гласове.

Именно по този случай се твърди, че Унгара накарал Радослав да каже, че е бит от Мартин. Синът на Унгара пък е свидетел. Унгара помогнал с пари на Радослав, за да може да се оперира в София. Радослав работи в дискотека на Унгара и изразява огромна благодарност за помощта.

Всичко се нагласява, родилно се напъват да излезе бебе, но едва ли ще стане, възмути се съпругата на Ценко Чоков.

Ценко е публичната личност, той трябва да отговаря, аз никога никого не съм бил. Ценко Чоков не ми е бил приятел, добри познати сме. Сега стоя срещу него, защото Питър Радулов беше бит от сина му и беше заплашван от г-н Чоков, а накрая изгоря къщата му, даде пример лично Веселин Попов-Унгара. Досега на Радослав съм дал 140 лева да иде да се излекува, добави Попов. На въпрос какво работи, Веселин Попов каза, че има заведения, гледа си бизнеса, едвам си крета, пътува си в чужбина. След като беше уточнено, че всъщност на негово име няма и едно заведение регистрирано – защо трябва да има, беше посочен собственик – млад мъж, който твърди, че е студент по право.

Протестиращи в Галиче не искат кмета Ценко Чоков

Два лагера на протест от сутринта са се образували в село Галиче. Въпреки отрицателните температури, хора са се събрали в едно от кафен...

Относно информацията, че е бил съден за лихварство, кражби, изнасилявани, тормоз, Попов отговори, че това са „болните амбиции на Чоков”, който управлявал прокуратурата. Разследвайте Ценко Чоков, питайте на него откъде са му доходите, аз нямам като него 20 000 декара земя, добави Унгара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com