X
 
 

Ислямът не е религия, ислямът е политическа доктрина

3076 13
Ислямът не е религия, ислямът е политическа доктрина
Снимка: БГНЕС
Ислямът не е религия, ислямът е политическа доктрина, той се стреми към власт в целия свят. Така директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров коментира случващото се в Сирия.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • божо е руско псе 8 божо е руско псе преди 2 години Профил на трол?
  А какво ще кажете за църква оглавена не от бивш агент на вражеска държава, а от настоящ - ''духовна'' академия в Москва . Класика, на дългосрочна КГБ подготовка на агент с далечна перпектива!!! от това по-добро попадение за руската разведка, здраве му кажи! яростни подръжници на Руския патриарх, независимо, че онзи е пряко подчинен на путин. Също толкова яростно непримирими виж още ›› към всичко западно! С чия ли стратегическа цел съвпада, че болгарското овчедуше паство е сляпо и глухо за всичко това! Не вижда очевадното и подкрепя „очеблажното“! Така, че дерзайте български овци, Московския батюшка се е погрижил за всичко!
 • ABTOP 7 ABTOP преди 2 години Профил на трол?
  ДОБЪР ИСЛЯМИСТ Е МЪРТВИЯТ ИСЛЯМИСТ!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  To щото християнството не е. Мюсюлманите като избият една 20-та от хората измрели заради "християнството" тогава може да ги критикуваме. Всичко е въпрос на тълкувание. Свещените книги са написани така че всеки да може да разбере всичко.
 • Македонецъ / Окт/ 5 Македонецъ / Окт/ преди 2 години Профил на трол?
  Както казва Другарят Ленин Всиички религии са Опиум за Народите. Аз уточнявам , че Моноистичните религии са Отрови за Народите , като християнството / най вече Православието/ е Опиум. Всички разглеждате професоре / иначе страхотен гръкоман/, което е пълен ПОЗОР / но това е друга тема/ в контекст на политиката и съвсем правилно НО НИЕ НЕ СМЕ САМИ. Ние хората. Нещо повече ние даже сме и модефицирани виж още ›› маймуни от Аннунаки.
 • ислямизма е руско стратегическо творение 4 ислямизма е руско стратегическо творение преди 2 години Профил на трол?
  ген-лейт.Пацепа-най-високо поставения офицер в разузнаването на Варшавския договор:''след 6 дневната война1967израелската победа над режимите на Сирия и Египет,въоръжени и обучени от русия и стана ясно безнадежното ТЕХНОЛОГИЧНО ИЗОСТАВАНЕ НА РУСИЯ и Кремъл реши да въоръжи палестинците за война на терора срещу евреите. Ген.Сахаров:''Ядрените оръжия направиха невъзможно да се изп виж още ›› олзва военна сила, тероризма трябва да стане основноти ни оръжие " бяме инстр уктирани да нахъсваме в мюсюлманския свят омраза към евреите като масово оръжие и заляхме с руски фалшификати преведени на арабски протоколите на ционските мъдреци, които Хитлер използва успешно да развива своята анти-семитска политика(днес се използват в България), ежеседмично се изпращат самолет с военни товари към палестински терористи, инструктори и пари(и днес ''лошите момчета "по света знаят къде могат да се въоръжат)- 1968 КГБ открадна първия пътнически самолет за терористи(схемата се използва и на11 септември 2001). Само през 1969 г. 82 самолети са били отвлечени в света от ООП финансиран от КГБ.'',ген-лейт.Пацепа - най-високо поставения офицер в разузнаването на Варшавския договор
 • ПУТИН АКБАР 3 ПУТИН АКБАР преди 2 години Профил на трол?
  като православната русофилистия
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Циклопе, теб пак те е онодил Драгалевския циганин
  : 5 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  То и нашите ДПС-та, ДОСТ-ове са също ръководени от същата идеология. Унищожават България чрез мафията и после ще поканят големия брат от юг. Имаме ли конституция? Или тя се спазва само, когато трябва да осигурим лапане за партиите. Интересно, ако на референдума трябваше да гласуваме за 300 депутати, сигурно нямаше да го махнат.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Ау голямо откритие!Това Божо в кой сайт го е прочел,че така да ни го сервира в студиото на фалиралата телевизия НОВА!апропо тя се продава-телевизията!хайде народе,който разбира тук се спира!а и още едно откритие на Божо:германия не можа да завладее света с оръжия,а с икономика!първо;икономиката е много относително понятие второ;божо наясно ли ,че европа тъне в дългове!?консуматорска европа!точно т виж още ›› ази германия,която гълта и потребява огромни количества евтин руски газ,а същевремнно забранява на българия всякаква връзка с русия!в този смисъл каквато и икономика да имаш накрая пак опираш до оръжие!а къде е силната германска икономика в българия,че нещо не я виждам!?нещата ако бяха толкова прости нямаше да викат божо и коритаров в студиото на нова!
  : 9 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  2.1 - сигурен съм че караш нещо немско - я Голф, я Орел, 60% от английските компании са немска собственост - провери в нета за Бентли, Ролс-Ройс... пазариш ли от Лидъл, Алди, Кауфланд, Метро? значи парите ти отиват в Германия. Иначе те са скромна нация - рядко ще изпишат е едри, навиращи се в очите букви - мейд ин Германи
  : 0 !
 • Анонимен 2.3 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  ау не знаех,че да караш 20 годишен голф за 1 500 лв.се нарича германска инвестиция.голф!с пернишка регистрация.затова се трепем като пилци по пътищата и горим като факли от неизправни немски возила пробутани ни от братята шваби.а ако обичаш не ми говори за кауфланд и лидл.по големи боклуци надали българия някога е консумирала-затова сме болни и умираме най-млади и от най-различни болести.всичко е виж още ›› до начин на живот и най-вече храната,която консумираме от...лидл и кауфланд.а колко процента от нея е българска?без ес германия е една кръгла нула!за американския интерес има две важни страни на този континент-турция и великобритания!последната вече го напуска,а първата напира да го унищожи1всичко останало е пълнеж!
  : 7 !
 • Анонимен 2.4 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Ами той Лидъл е като пред фалит и май ще пуска кепенците
  : 4 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Голямо откритие е направил!? Само глупавите мюслита вярват, че това е религия. Това си е фашистка идеология, не по различна от хитлеристката, затова Ердоган го сравняват с Хитлер! Точно тази идиология ще смачка Ердоган, вече и Запада го разбра що за идиот е!
Нагоре