X
 
 

Нашите власти обичат руския шпионаж

2375 19
Нашите власти обичат руския шпионаж
"Имам чувството, има такова обществено мнение и у властите се забелязва - нашите власти обичат руския шпионаж. Обичат България да бъде шпионирана от Москва. Има една такава любов". Това каза пред НОВА тв председателят на Атлантическия клуб в България Соломон Паси. 

"Това, че Путин е изгонил един - двама български дипломати не е толкова страшно. Путин е благодарен на България за това, че България пуска руските самолети със руско оръжие да отиват в Сърбия, където на 30 км в територията в град Ниш е най-голямата шпионска централа на Русия.", коментира още той.

"Това, за което малцина обвиняват Тодор Живков, а трябва, е политиката на снишаването. Той за много неща трябва да бъде обвиняван. Но политиката на снишаването влезе в българското ДНК. Българското ДНК носи тази политика. И това виждаме и днес с руските самолети и ако щете и с тоя Турски поток, който е голям удар по България. "Турски поток" е един много сериозен проблем за  България, защото вместо да диверсифицираме енергийната си политика - източници, доставчици и пр., ние даваме още на Русия.", добави Паси.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 12 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Еми, както винаги, прав е Соломон Паси. Право куме, та в очите, най-после един да каже истината. За бай Тодор Съветският Съюз му беше като "биг брадър", същевременно се мазнеше и поддържаше топли отношения със Западна Германия, взимаше за пример Япония. Сега наш бай Бойко прави същото - Усмихва се мило на Доналд Тръмп, подарява кученце на Путин, прегръща крепко Ангела Меркел, каквото поиска Ерд виж още ›› оган, бай Бойко му го дава (преследвани врагове на Ердоган, набедени гюленисти), и т.н. И всеки ни подритва, никой нищо не прави в полза на нашата държава. На всичкото отгоре, като се заговори за България в световните медии, цял свят научи, че в България има расизъм. И май с основание ни обвиняват. Бай Тодор изгони турците. Сега нашите "патриоти" поздравяват с изпъната ръка, оправдавайки се, че това било "само на майтап". Егати майтапа...
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Цели 45 години България не беше нищо друго освен колония на СССР, който изсмукваше всичките ни сили и средства, като ни продаваше горива ВИНАГИ над световните им пазарни цени, а изкупуваше безценната ни селскостопанска продукция по цени 10 и дори 20 ПЪТИ под световните им пазарни ценни. Живков беше покорен и сервилен прислужник на руските си господари, които еднолично управляваха нашата държава и виж още ›› определяха и външните ни отношения.Дори тайните ни служби бяха филиал на руските такива.
  : 0 !
 • Анонимен 12.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Така че никакви "топли отношения" и взимане на пример с Германия и Япония не е имало!! Сега сме също много зависими от Русия по линия на енергийната обвързаност и на очевиден страх у нашите ръководители да се противопоставят на руската имперска експанзия
  : 0 !
 • Анонимен 11 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  аве туй ч-т що не оди !меркел вчела смаза!
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Сбирщината мафиоти, богато платените ГЕРБ наемници (Margi Draganova), пак цвилят от ГЕРБ яслата ! Писането с главни букви говори за ПРОСТОТИЯ .
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Циониста СоЙломон си е чист Помак - по произход !
 • Октомври 8 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  А , всъщност Българската Конституция. Законът на конто никой друг закон , разпоредба и така нататък не може да му противоречи е ПРАКТИЧЕСКИ ОТМЕНЕНА. А , пък това е ВЪЗМОЖНО НАЙ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ДЕЯНИЕ което изисква и завишени наказания. Всички приети поправки и особено тази от Лисабон 09 е Противоконституционна. И това е ФАКТ. Противоречи на Основните членове на Конституцията на Р.България.
 • Октомври 7 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Според Българското законодателство най тежкото наказание е доживотен без замяна. Така , че Другарят Октомври ще гласува за това наказание. За Народен Съд не е необходимо никакви специални съдилища и така нататък. Тоест Народният Съд трябва да се извърши съобразно Българската Конституция. Просто друг съд. Друг е въпроса ако се разглежда и Съучастието му в агресията срещу Ирак на Международен Трибун виж още ›› ал А , пък Р.България ще трябва да го предаде.
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Уродът чифутин : "Майната му на православието" ! Ех, Бухенвалд, Бухенвалд ... Спомняте ли си когато Кадафи нарече Соломонения - братовчед ? При появата на този гнусен евреин, хиляди българи започват да мразят НАТО !
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Всъщност Паси се оказва полезен за НАТО. Защото винаги при споменаване на името му, вие от руската тролска фабрика проявявате своята ксенофобия, патологична злоба и омраза. Несъмнено инспирирани от вашите господари. И това ни кара нас, нормалните българи, все по-силно да обикваме НАТО, като единствена защита срещу тази зловредна напаст.
  : 6 !
 • Не обиждайте чифутите 5 Не обиждайте чифутите преди 1 месец Профил на трол?
  Coлoмoн Пacи e бългaрcкo пoмaчe. Рoдeн e в ceлo Cтoйкитe, Cмoлянcкo. Мaйкa му e oт Рoдoпитe, бaщa му e eврeин. Тoвa рaзкри в "Дикoff" Кocтaдин Чaкърoв, cъвeтник нa Т. Живкoв
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Минали се не минали 15 минути, откак пасола даде знак и ето ти тук се изсипало всичкото русофил да нищи етническия произход на Паси, та да отклони коментарите от смисъла на статията. И отражението на тези факти върху България. Пфу, каква гнъс! Безродници. За мен думата русофил е по-мръсна дори от педофил.
  : 9 !
 • Евгеник 5.2 Евгеник преди 1 месец Профил на трол?
  Значи какво излиза? Този плужек паси, даже и чифутин не е. Еврейското потекло се предава по майчина линия, а този е мелез някакъв. И тази грозна простотия зад двореца с пародия на трабант няма ли кой да я разкара. Два пъти ме питат вече чужденци каква е тази изродщина.
  : 6 !
 • Октомври 4 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Това същество е Злостен Враг на Народа и то от най висшата група. Така сега въпрос каква присъда би поискал Другарят Октомври за това същество на един Бъдещ Народен съд ? Същество зашото трудно бих го определил за човек.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  И ти като дезертьор89 си Злостен Враг на Народа!
  : 6 !
 • допълнение 3 допълнение преди 1 месец Профил на трол?
  Нашите власти обичат не само руския шпионаж, но и американския, турския и от другите западни страни.
Нагоре