X
 
 

Не е нормално да приемем поведението на такива чиновниците за норма

3495 3
Не е нормално да приемем поведението на такива чиновниците за норма
Снимка: БГНЕС
Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров по адрес на ръководството на ВиК Перник. Управителят на дружеството Иван Витанов беше уволнен на 20 ноември.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 дена Профил на трол?
  . ДС-КГБ мутро-мафия с ОПГрупировката ГЕРББСП си създадоха пълен комфорт - медии, обслужващи журналисти, СПЕЦ Съд и Прикриватура, КПКОНПИ, ново и по-голямо УБО - НСО за обслужване и глезотии. И вече не се притесняват на кого и как дава !!!! Хаосът е навсякъде. Кражбите, скандалите и недоразуменията са ежедневие. В този Парламент всички партии са произлезли от котилото на БКП-ДС-библиотекарския пр виж още ›› яко подчинен на МОСКВА !!!! Правителството, законите и прокуратурата са на възможно най-ниско ниво. По ниско от това не може. Бащицата комунист и мутра Бойко Борисов "управлява" държавата като бащиния, харчи парите ни, раздава постове, уволнява по белотаджийски, дава "мъдри" интервюта и т.н. Чужди големи инвеститори са останали много малко и то в области, където се изискват много знания, произвеждат се сложни и технологични продукти. Всичко останало се присвоява от БРАТУШКОВИЯ ОКТОПОД.
 • Октомври 2.1 Октомври преди 2 дена Профил на трол?
  борисов бойко не е Комунист , а Дегенерат както и всички дето изреждаш. А , пък другите са предатели на Д.С.на Н.Р.Б. като иво инджев , георги марков .... и цялата п*смина Да така е по същество. Всичко започва от Москва и перестройката на онзи получовек горбачов. Не получовек , а същински ОРК /1/ И ПЪЛЕН ДЕГЕНЕРАТ отново /1/. Обаче скриваш нещо. Скриваш , че всичко това се случи с Договорката със виж още ›› онази дЪмократична държава стожер на ЗЛОТО. Не е Салвадор или Гватемала, а Сащ.
  : 1 !
 • Октомври 1 Октомври преди 3 дена Профил на трол?
  Е , как да не е нормално. Шо лъжеш бе ? Е , шото и ти си част от тази норма разбира се и сега дежурното шизо. Разбира се , че това е нормата.