X
 
 

В шоубизнеса това се казва "one man show", в политиката се казва Бойко Борисов

1269 4
В шоубизнеса това се казва "one man show", в политиката се казва Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС
"В шоубизнеса това се казва "one man show", в политиката - Бойко Борисов." Това каза депутатът от ДПС Хамид Хамид в интервю за bTV.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Абе я се скрийте и тримата или се цанете за професионални ревливи оплаквачки към някоя погребална агенция. Вие чисто и просто сте разлигавени лайкучки, наети да внушават песимизъм и хаос - главната задача на този сайт.
 • Академиците ! 1 Академиците ! преди 1 месец Профил на трол?
  Отечеството е в дълбока криза – не от вчера и не в една област . Държавата се разпада, нацията е сред най-бързо изчезващите в света, доходите са унизителни, икономиката е инерционна и зависима . Няма нито една област, която да се развива добре, а в повечето кризата е дълбока и трайна . Няма нито една реформа – в нито една област, с нито един видим резултат .
 • Мафиот управлява държавата 1.1 Мафиот управлява държавата преди 1 месец Профил на трол?
  Управлението е превърнато в политическо празнословие, самохвалство, дори с откровени лъжи и снимки с чуждестранни лидери, които все по-очевидно и активно се възползват от безволевото българско правителство… Нация, която за 30 години е загубила 30% от населението си, а други 15 % живеят извън територията ѝ, а повечето останали в Родината са съсипани от тревоги и лишени от идеали и надежди, е загив виж още ›› аща нация .
  : 0 !
 • България загива ! 1.2 България загива ! преди 1 месец Профил на трол?
  Държава, в която с капачки се купуват кувьози за новородените и с есемеси – дефибрилатори за болниците, е държава без управление. Държава, в която парламентът се ползва с 8 % доверие, а съдът – с 12 %, е територия без управление . Фактите са ясни, изводът също: България е без управление, България се руши, българската нация загива !
  : 0 !
Последно в Актуално