МЕТРО България става част от инициативата „Достъпно за вас“ на Министерството на икономиката и индустрията

2321
МЕТРО България става част от инициативата „Достъпно за вас“ на Министерството на икономиката и индустрията
Снимка: МЕТРО България

МЕТРО България, водещата компания в търговията на едро, с гордост обявява своето участие в инициативата на Министерството на икономиката и индустрията "Достъпно за вас". МЕТРО ще предостави на своите клиенти разнообразие от хранителни продукти на достъпни цени за тях и техните бизнеси. Новият ценови модел не само улеснява клиентите от ресторантьорския и хотелиерския сектор, но и предоставя възможност за изгодни покупки за всички клиенти в магазините на МЕТРО.

"Инициативата „Достъпно за вас“ е още една крачка, която правим към изпълнение на поетия ангажимент към клиентите и обществото. Съчетавайки ниски цени с гъвкав ценови модел, искаме да подпомогнем както търговците, така и обикновените потребители. Стартираме новата инициатива през декември, за да направим празничното пазаруване още по-специално и изгодно за всички," каза Жан Котан, изпълнителен директор на МЕТРО България. 

В рамките на „Достъпно за вас“ МЕТРО България предлага изгодно продукти от първа необходимост като брашно, варива, тестени изделия, риба, месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци.

МЕТРО винаги се отнася отговорно и с грижа към своите потребители, като им предоставя най-висококачествените продукти на достъпни за тях цени. Част от инициативите, подчертаващи този ангажимент е програмата „Винаги изгодно“, която предлага над 40 продукта от категории свежи храни ежеседмично на добри цени. Тази ценова инициатива е създадена в помощ на клиентите от ресторантьорския и хотелиерския бранш, но е достъпна и за другите купувачи в магазините на МЕТРО.

Ценовият модел "Вземи повече, спести повече" е друг основен стълб, подпомагащ търговията на едро. Към момента във "Вземи повече, спести повече" са включени над 6000 продукта, предлагани на три ценови нива, които могат да се определят според количествата:

  • 1-во ниво: Цена, валидна за покупката на една МЕТРО единица.
  • 2-ро ниво: Съобразени със седмичните нужди на едно домакинство.
  • 3-то ниво: Количества, достъпни за средни и малки търговци.

Иновативният модел позволява на клиентите да избират ценовите нива, които най-добре отговарят на техните индивидуални нужди.

С многобройните възможности за изгодни покупки търговецът на едро съчетава качеството с ниските цени, създавайки идеалната среда за празнично пазаруване. Инициативите не само ще допринесат за пълноценното празнуване на клиентите на МЕТРО, но и ще им позволи да избегнат излишни разходи, позволявайки им да спестят пари и да се насладят на празничния сезон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com