18 души са в болница след тежка катастрофа на пътя Разград - Благоево

22724
18 души са в болница след тежка катастрофа на пътя Разград - Благоево
Снимка: БГНЕС

18 души са откарани в болница след тежка катастрофа на пътя Разград - Благоево, един от тях е с множество наранявания, съобщават от ОДМВР - Разград. Мъжът е в кома, а шофьорът е задържан.

Тежката катастрофа е затворила пътя Разград - Попово около 10.00 часа днес. Микробус "Форд Транзит" със силистренска регистрация се е ударил челно в разградски ТИР на един от завоите към местността Пчелина.

Кола се вряза във витрина на търговски обект в София (СНИМКИ)

Сигнал за пътното произшествие е получен малко след 14.00 часа. По първоначални данни лек автомобил „Ситроен“ се е врязал в...

В буса, шофиран от 57-годишния П.Ш., пътували 17 души - пенсионери от силистренското село Страцимир, които отивали на събор в поповското село Садина. При сблъсъка бусът се преобърнал в крайпътното дере. Всички 18 човека (с водача) са откарани в МБАЛ - Разград.

По първоначални данни от болницата един от пътниците е пострадал по-сериозно - има множество фрактури. Шофьорът на ТИР-а, П.С. на 48 години от Разград, не е пострадал. Продължава огледът на местопроизшествието за изясняване на причините, довели до катастрофата.

При друга тежка катастрофа по-рано днес пострадаха мъж и дете. Инцидентът е станал на пътя Пловдив - Карлово. Състоянието и на двамата е тежко. След 06.00 часа днес е получен сигналът за възникналото пътнотранспортно произшествие по пътя между Черноземен и Долна махала между бус и каруца. Бусът е блъснал отзад движещата се необозначена каруца. Водачът ѝ на 59 години и придвижващото се в нея дете на 13 години са настанени в болница със сериозни наранявания. 58- годишният шофьор на буса е с отрицателна проба за алкохол. Причините за възникването на катастрофата се изясняват от служителите на РУ - Хисаря.

При друг инцидент ТИР се обърна на магистрала Хемус. Предполагаемата причина е шофьор, карал в насрещното движение.

Започва асфалтиране на злополучния участък край Своге

Затварят пътя край Своге. Започва преасфалтиране на проблемния участък, където при катастрофа с автобус загинаха 17 души. Обходните мар...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com