Баща уби 7-годишната си дъщеря

30400
Баща уби 7-годишната си дъщеря
Снимка: БГНЕС

Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеричка на Великден в Русе, предаде БГНЕС.

Първокласничката е била закарана вчера около 17 ч. в Спешното отделение на болницата без пулс, отпусната и с видими следи от побой. Тя е починала, без да дойде в съзнание, а лекарите са уведомили незабавно полицията.

21-годишен убил приятел, направи пълни самопризнания

21-годишният бивш възпитаник на бургаското морско училище Тодор Атанасов, който бе обвинен в убийството на свой приятел, е направил сам...

Арестуван е биологичният баща на Пламена – 38-годишният Пламен Пенчев, който е закарал детето в безпомощно състояние в болницата заедно с втората си жена. По думите му, момиченцето е паднало и се е ударило, но всъщност е имало следи от удари по главата и по цялото тяло, които са показали, че става дума за жесток побой.

Бащата е живеел в блок "Мура", вход Д, на първия етаж. Той е разведен, живее с друга жена и с двете си дъщери от първия си брак – Пламена и 4-годишната й сестричка. Съседи разказват, че непрекъснато е имало скандали, а при отворени прозорци се е чувал боят, който бащата хвърля на децата. На няколко пъти социалните са искали да вземат децата, но не се е стигало дотам. Мъжът е безработен, прехранвал се е, като търси старо желязо. Децата са живеели доста бедно, често съседи са им давали дрехи и понякога храна. Втората съпруга се е грижела да ги води на училище и на градина.

Починалата Пламена е била първокласничка в ОУ "Васил Априлов".

От Окръжна прокуратура Русе съобщиха, че е заведено дело за убийство срещу биологичния баща на момиченцето, който е задържан в ареста. По-малката му дъщеричка е предадена временно на Агенцията за закрила на детето.

Мъжът на кметицата на Хисаря е открит мъртъв

Съпругът на Пенка Ганева, кмет на община Хисаря, е открит мъртъв в гаража му. Предполага се, че става въпрос за самоубийство, няма да...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com