Часове след трагедията с Цвети Илияна Раева реагира във Facebook

24552
Часове след трагедията с Цвети Илияна Раева реагира във Facebook
Снимка: БГНЕС

Няколко часа след като стана известно, че едно от златните момичета от ансамбъла Цветелина Стоянова е паднала от 6-я етаж, Илияна Раева - президент на федерацията по художествена гимнастика, реагира на случилото се в своя профил във Facebook. Мнозина очакваха официално изявление от българската федерация по художествена гимнастика. Думите на Раева са първата, макар и неофициална реакция за инцидента. Ето какво написа тя:

"Боже, дай сили на прекрасното ми Цвете, запази ни я... Моля те с цялото си същество...Скъпа моя, душите, мислите и сърцата ни са при теб...Всяка секунда се молим за теб...Ти си с нас, в душите ни, в сърцата ни, в мислите ни... Толкова е страшно...Боже... толкова е страшно...Смили се, Боже..."

Цветелина Стоянова е направила опит за самоубийство, казаха от МВР

Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова е направила опит за самоубийство. Това съобщав...

Припомняме, че вчера, 14 юни, по обяд 21-годишната Цветелина Стоянова  падна от шести етаж в блок в квартал „Надежда”. В момента тя се намира в Централна реанимация на „Пирогов”. Цвети е претърпяла операция и състоянието ѝ е много тежко. Стоянова е с множество наранявания на вътрешните органи и с кръвоизлив, който е овладян по време на хирургическата интервенция. След операционна зала националката е настанена в реанимация, с опасност за живота. Следващите 24 часа остават критични за живота ѝ.

КАКВО ОЩЕ КАЗА РАЕВА ВИЖТЕ ТУК

Неофициалната информация е, че при Стоянова се е отключила "страхова невроза". В блок 319 в кв. Надежда, съседите на Цвети са шокирани, предаде БНТ. От години с ансамбъла работи спортния психолог Татяна Янчева. Сутринта отборът замина за европейското първенство в Израел, а на мястото на Стоянова ще играе резервата Любомира Казанова. На летището старши-треньорът Ина Ананиева беше лаконична. "Цветелина Стоянова има здравословен проблем, който се задълбочи след Световната купа в Испания и затова няма да може да вземе участие на това европейско първенство", каза Казанова. Цветелина Стоянова е гимнастичка на Клуб "Илиана".

Влезе в националния ансамбъл след олимпийските игри в Лондон през 2012 година, има световна и европейска титла с този състав от 2014-та. Преди дни участва на Световната Купа в Испания, където отборът спечели два сребърни медала от финалите на уредите, но допуснаха грешка в квалификациите и останаха четвърти в многобоя. Състоянието на гимнастичката се е отключило именно след това състезание.

Ал. Йорданов за трагедията с гимнастичката: Някой е виновен, но всичко ще се замаже

Часове след като се разбра, че гимнастичката от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова е паднала от 6-я етаж Александъ...

В интервю за БНТ преди два месеца момичетата бяха категорични, че след олимпийските игри в Рио ще се оттеглят всички заедно.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com