Дебора проговори: Криех синините с грим, на 1100% съм сигурна, че беше Георги (ВИДЕО)

17985
Дебора проговори: Криех синините с грим, на 1100% съм сигурна, че беше Георги (ВИДЕО)
Снимка: YouTube/ Стопкадър

Момичето от Стара Загора, което беше нарязано с макетен нож от приятеля си, даде първото си интервю за подкаста "Цанов напред и нагоре" в YouTube. 

Дебора Михайлова застава пред камерата с огромните белези и шевове, които се виждат по двата ѝ крака. Тя отговаря за първи път на въпроси за случилото се.

"На 100%, не - на 1100%" съм сигурна"

"На 100%, не - на 1100%" - така отговаря тя на въпрос дали е сигурна, че нападателят ѝ е Георги Николаев.

От думите на момичето става ясно, че е очаквала Георги Георгиев във въпросната вечер, говорили, докато пътува да се срещнат, а след това чула по домофона "Аз съм. "Още: Адвокатът на Дебора: ДНК експертизата не води до оневиняването на Георгиев

Тя разказва, че след училище е била вкъщи, чули са се с Георгиев, след като той вече е бил в колата и пътувал към нея. Позвънило се е на домофона, никой не е отговорил на въпроса й "Кой е", тя го е задала втори път по думите й по-яростно, защото вече се е била ядосала, че трябва да пита отново и той е казал "Аз съм" и тя е отворила. Михайлова разказа, че не е станала да го посрещне, а продължила да се подготвя и след това видяла как се показва синя медицинска ръкавица, а след това мъж с маска. 

На въпрос уточнява, че не го е виждала с маска преди, и добавя: "въпреки всичко аз го разпознах". Михайлова разказа, че първо помислила, че се "бъзика" и го попитала "к'во се е..ваш с мен бе, знаеш че съм страхлива". Последното нещо, което помни, че е замахва с юмрук и следващите спомени са при съседката. От информацията досега се знаеше, че след като се свестява, тя слиза да търси помощ на долния етаж и съседката се обажда на 112. Още: Оставиха в ареста обвиненият в насилие над 18-годишната Дебора

Не е първият случай

Дебора обяви, че Георгиев е упражнявал насилие върху нея и преди това в продължение на последните четири-пет месеца по време на отношенията им, но тя не е казвала на никого и твърди, че е прикривала синини с грим.

"Всеки път, когато сме се виждали, е имало агресия“, заяви Дебора Михайлова. Удряне на шамар, удряне в корема по думите ѝ. "Веднъж ме хвана за гърлото, причерня ми, а той ме пусна и каза – „Спокойно, знам какво правя, няма да умреш". Тя каза, че Георгиев редовно я е обиждал. Още: Случаят "Дебора": Георги пледира невинен, иска отново на свобода

Майка й Ивелина Михайлова разказа, че Георгиев дори забранявал на дъщеря й да носи определени дрехи, като самата тя получила предупреждение от него в текстово съобщение в месинджър. Дебора Михайлова разказа и за част от заплахите, които бяха представени и в досъдебното производство за закани за убийство, по което Георгиев беше задържан и оставен в ареста в началото на август след силния обществен отзвук по случая.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Младеж получи солена глоба за опасно шофиране в Перник

13-годишно момиче се изгуби в планината - ето кой го спаси

По аферата "Митници": Оставиха в ареста Марин Димитров

Поради липса на престъпление: Прекратиха делото срещу прокурор Сулев

Домашен арест за Габриела Славова, обвинена в убийството на съпруга си

Марин Димитров обжалва решението за ареста си по аферата "Митници"

Слави Трифонов губи дело срещу бившия си съпартиец Радостин Василев

Заключил жена си и детето си: Полицията в Благоевград задържа мъжа

Събраха се в центъра и се биха: Петима са в ареста в Самоковско

Задържаха мъж в София за фалшива бомбена заплаха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com