И Марешки се припозна като жертва, искали да го очернят

10549
И Марешки се припозна като жертва, искали да го очернят
Снимка: БГНЕС

Зад повдигнатите ми обвинения и определената ми гаранция от 100 хил. лв. прозира идеята, че трябва да бъде очернен преди местните избори догидна. Това обяви варненският бизнесмен Веселин Марешки.

Той се оплака, че информацията за определената гаранция от 100 хил. лв. е обиколила медиите светкавично. Никой обаче не обърнал внимание, когато сумата била намалена на 20 хил. лв. и правото за пътуване в чужбина на бившия кандидат за кмет на Варна било възстановено.

Марешки щял да признае за шамар в съда

Считам се за невинен и ще направя всичко възможно да го докажа в съда. Това заяви „аптекарският бос” Веселин Марешки. Маре...

По повод свадата с общинския съвет Костадин Костадинов, в ефира на bTV Марешки беше категоричен, че не е удрял служебно лице. За това първото обвинение трябва да отпадне. Най-малкото защото във въпросната вечер на 15 октомври Костадинов не е бил на мястото в качестовото си на общински съветник.

Някои от най-добрите адвокати работят за мен, не пропусна да се похвали Марешки. Който същевременно се "ожали", че плаща над 1000 лв. на ден за "удоволствието". Той беше категоричен, че не ходи да тормози длъжниците си, а направо ги дава на съд.

Най-крупният длъжник на бизнесмена му дължал 2 млн. лв. и вече бил даден на съд. За това според бившия кандидат за кмет на Варна няма логика той да е изнудвал някой, който му дължи 10 хил. лв.

Връщайки се на спора с Костадинов, Марешки повтори, че независимият общински съветник не е бил на мястото в качеството си на длъжностно лице. Аптекарският бос добави, че е имало сблъсък, но в съда ще се уточнява кой кого е ударил.

Веселин Марешки е отведен в болница

Веселин Марешки е отведен в болница във Варна, заради влошено здравословно състояние. Информацията съобщи говорителят на полицията в гр...

Той продължи с нападките, обвинявайки независимия общински съветник, че е изгонен от ВМРО. Освен това Костадинов редовно скачал я на областния управител, я на полицията.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com