X
 
 

Журналистът Христо Гешов, обявен за издирване, е открит

18965 2
Журналистът Христо Гешов, обявен за издирване, е открит
Снимка: Facebook/Биволъ
Журналистът Христо Гешов, който вчера бе обявен за национално издирване, е открит. Според главният редактор на врачанското издание "Зов нюз" Мария Димитрова, за което работи Гешов, той е в полицията в Монтана и дава показания, пише Mediapool.

Сигналът, че Христо Гешов е в неизвестност е подаден около 15 часа от майка му и сестра му, след като са се обезпокоили, че нямат връзка с него, разказа Димитрова.

Пребиха журналист, свързан с разследвания срещу политици

Журналистът Христо Гешов е бил нападнат снощи пред дома си в Червен Бряг.  Гешов е бил нападнат късно снощи, когато се е прибирал...

След серия разследвания, довели до обвинения срещу кмета на Червен Бряг Данаил Вълов, той беше нападнат и пребит пред дома си, поради което живееше под полицейска защита. Разследвания му доведоха до обвинения и отстраняване от длъжност на кмета.

Последното разследване на Христо Гешов беше свързано с незаконно ВиК в Троян. След него последваха заплахи срещу Гешов и той е получил полицейска защита.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
    С наближаването на изборите в сайта започна масово триене на „политически некоректни” коментари.Броячите под статиите ги показват,а коментари йок.Браво!
  • Таратута 1.1 Таратута преди 6 месеца Профил на трол?
    Щом се печелят пари от това, винаги ще се намерят хора.....
    : 1 !