Кмет блъска дете с джипа си, остава без никакви последици

26863
Кмет блъска дете с джипа си, остава без никакви последици
Снимка: Actualno.com

Кметът на село Трън Станислав Николов не е засегнат от каквито и да е последици след като удря дете с джипа си.

Инцидентът е станал през ноември 2015 година, когато Ивайло отивал на училище. Детето се е движило бавно, когато Станислав Николов, оставяйки своя син на училище, връща рязко назад автомобила си и Ивайло попада под него.

Един загинал и шестима ранени след тежка катастрофа на пътя София-Варна

Тежка катастрофа стана на главния път София-Варна. Между ловешките села Сопот и Микре се сблъскаха челно две леки коли. На място е з...

„Натиска и върна назад“, пояснява движението на джипа свидетелят Любка Лазарова пред Нова телевизия. По думите ѝ кметът е бил пиян, миришел е на алкохол.

В следствие на удара детето е със спукан далак разкъсан и смачкан черен дроб. То е оперирано и остава без далак и половин черен дроб.

Заключението на полицията обаче е, че „детето не било блъснато а се е блъсвало само в джипа и си е причинило средна телесна повреда.“ Кметът и до днес живее без обвинение.

Свидетелката на катастрофата, която дала показания, в последствие е била притисната да промени и подпише неверни показания: „Следователят ми даде готови показания.“

Двама загинаха при катастрофа край Банско

Двама мъже загинаха при катастрофа край Банско тази нощ, предаде БГНЕС. Инцидентът е станал към 2:30 часа на пътя Банско - село Баня. ...

По-късно жената решава да разкаже истината и подава жалба до прокуратурата, но получава отказ. Нещо повече кметският наместник на селото, в което живее я е предупредил, че „ще ѝ се случи нещо лошо“ ако свидетелства. По думите ѝ въпросният кметски наместник е от ГЕРБ и е приятел на кмета на с. Трън.

В опит да се свържат с него по телефона кметът на Трън заяви на журналиста, че няма да обяснява нищо и ще съди медията, в която тя работи - за уронване на престижа.

Друго дете, свидетел на инцидента, също е оттеглило показанията си, при това още на следващия ден, тъй като баща му е бил заплашен, че ще загуби работата си. Това разказа майката на Ивайло.

Тя допълва, че мечтата на сина ѝ била да стане спортист, но поради преживяното той няма да има тази възможност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com