МВР разследва всички версии за убийствата на Антов и Стоименов

4702
МВР разследва всички версии за убийствата на Антов и Стоименов
Снимка: БГНЕС

МВР работи по всички версии за убийствата на президента на модна къща "Агресия" Александър Антов и бизнесмена Веселин Стоименов. Това съобщи главният секретар на министерството Георги Костов.

"Няма данни, които да са толкова съмнителни, че да трябва да бъдат публично достояние. Работим по всички възможни версии до отпадане на тяхната вероятност. И при двете убийства бяха издигнати всички възможни версии, свързани както с дейността и бизнес интересите на жертвите, така и с всички техни лични отношения", каза той, цитиран от БНР.

Бъчварова: МВР не е хрантутник на държавата

Внушението, че МВР не работи е послание към престъпниците, към терористите, към всеки навън, който иска да дойде тук и да се възползв...

По повод свалянето на охраната на бившият лидер на ДПС Лютви Местан, Костов уточни ,че това е станало след проверка на МВР дали Местан е застрашен.

"По искане на председателя на комисията и по предварителна уговорка между нас, аз дадох доклад относно степен на застрашеност по действителен сигнал, извършван в МВР. Резултат от проверката на МВР по конкретен сигнал определено е, че той е с ниска степен на достоверност. Изчистен е и проверен – няма повод за притеснение", допълни Костов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com