Нов смъртен случай на зловещия жп прелез в "Горна баня" (СНИМКИ,18+)

15310
Нов смъртен случай на зловещия жп прелез в "Горна баня" (СНИМКИ,18+)

Нова жертва е взел необезопасеният жп прелез в "Горна баня", на който преди около година влак премаза Валери. Новината съобщи пред Actualno.com Любомира Василева от Инициативния граждански комитет в столичния квартал. До момента обаче никой официално не потвърждава за третата жертва по железопътната линия в последните часове.

Както е известно, две самоубийства са станали в ранните часове на днешния ден на гарата в "Горна баня" и на "Захарна фабрика". За новата смърт на скандалноизвестния жп прелез недалеч от Околовръстното шосе обаче никой никъде не съобщава. Според представители на Инициативния граждански комитет от "Горна баня", сутринта около 6,30 часа покрай линията е имало премазан човек, има и свидетел, който е открил трупа. Представители от квартала са пристигнали на мястото около 8,00 часа и са заснели (б.а. снимките са предоставени от Инициативния граждански комитет) кръв и следи от мозък на линията, но труп не са намерили.

Спрените от продажба имоти в "Горна баня" са апортирани в капитала на НСБФТР ЕАД

Държавните имоти в "Горна баня", които бяха обявени за продажба чрез явен търг, а след това процедурата беше спряна от заместник-минист...

Случаят е много съмнителен, тъй като от общината в "Овча купел" бяха обещали да обезопасят прелеза след трагедията с Валери преди около година. За това време обаче така и не се случи нищо на мястото.

"Аз вчера разговарях с господин Станислав Иванов от ГЕРБ, за да го питам до къде са стигнали нещата с обезопасяването на прелеза. Той ми каза, че в понеделник или вторник почват и да не се притеснявам, нищо нямало да се случи, тъй като ще спират влаковете за ремонти. Когато научихме за случилото се на прелеза тази сутрин, дойдохме на мястото на събитието, аз отново се обадих на господин Иванов, но той отказа да разговаря с мен по този въпрос", обясни Любомира Василева пред Actualno.com. Часове по-късно обаче прелезът взе нова жертва и не е известно защо все още никой не съобщава официално за такъв случай.

Отговорните органи нехаят за опасен жп участък в Горна баня

Още преди 20 години подадох сигнал, за да се направи прелез, подлез, надлез, каквото и да е. И нищо – пари за човешки живот няма....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com