Основната следа по случая с мъртвото дете край Пасарел: Не съм виновен

6230
Основната следа по случая с мъртвото дете край Пасарел: Не съм виновен

Изненадващо главният заподозрян за убийството на 5-годишното дете край Пасарел проговори. Пред вестник “Кoмсомолская правда” Герман Костин заяви, че няма нищо общо с убийствата на Анна и Никита в България, информира БНТ.

Костин твърди, че не се укрива от българското правосъдие и че не е имал нищо общо с убитата Анна. Тя му била съседка и съпруга на негов приятел. Разводът й бил тежък, а преди няколко месеца Анна се влюбила в младеж от Турция.

Намерен е бащата на откритото мъртво дете край Пасарел

Мистерията с намереното убито дете край Пасарел започва да се разплита. В Русия вече е намерен баща му. Това е бившият шеф на Департаме...

Костин живее със съпругата си и двете си деца в Кипър, през лятото обикновено идват в България. За последно той видял Анна в началото на февруари, в София. Тя се качила в скъпа кола с турска регистрация, била придружена от мъж на име Паша. Той бил от кавказки произход и много добре говорел руски. С Анна в колата бил и синът й – 5-годишният Никита.

Няколко дни по-късно Герман Костин напуснал България и оттогава не е идвал в нашата страна. Пред “Комсомолская правда” Герман Костин заявява, че ще се върне в България през април, за да даде показания.

Разчлененото тяло на Анна беше открито на 3-ти март край Приморско. На 20 март тялото на малкия Никита беше намерено в куфар край Пасарел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com