Пеевски: Не водя война с никого, Василев не ме е заплашвал лично

11128
Пеевски: Не водя война с никого, Василев не ме е заплашвал лично
Снимка: БГНЕС

Започвам да се чувствам като във филм. Мен лично Цветан Василев не ме е заплашвал. Това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски на излизане от столичното следствие, където бе разпитван дали е отправял заплахи за живота на банкера Цветан Василев.

Не мога да разбера какво става, всяка седмица ме разкарват. Бях на разпит при прокурор. Не мога да ви кажа кой направи този филм. Да го изясни прокуратурата. Не знам защо прокуратурата се бави и не успява да намери г-н Василев. Аз съм тук и съм на разположение на прокуратурата. Къде е Василев? Може би го е страх от всичките вложители, на които държеше парите, заяви Пеевски, цитиран от БГНЕС.

Пеевски пак е на разпит в следствието

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е извикан на разпит в столичното следствие. Най-вероятната причина за разпита е сигналът за отправените...

Той заяви, че война не води с никой – "който води война с мен – да я води". Пеевски каза още, че не дължи нищо на КТБ, а майка му обслужва нейни кредити и също не дължи просрочия към тях.

Не ми е ясно Василев какви сигнали подава, защо не се прибере тука и прави поръчкови истории във Виена с близки негови консултанти. Няма да се учудя самата измислена проверка да се води от това лице, което споделих и на прокуратурата, каза Пеевски пред столичното следствие.

Запитан кога са се скарали с Цветан Василев и защо, Пеевски каза само: В началото на тази година се развалиха отношенията ни. Той искаше да се занимава с политика, да прави обединения на партии, аз да го подкрепям медийно.

Днес за втори път депутатът от ДПС Делян Пеевски бе извикан на разпит в столичното следствие. Първият път бе преди седмица по сигнал на "Протестна мрежа".

Вчера банкерът Цветан Василев е депозирал до главния прокурор сигнал за заплаха за убийство от страна на Делян Пеевски. Към сигнала е било прикрепено и копие от негов сигнал до компетентните австрийски власти. Този сигнал е бил изпратен на Софийска градска прокуратура още вчера и в момента би трябвало да се извършва проверка.

Цветан Василев е подал сигнал до прокуратурата заради заплаха за убийство от Пеевски

Вчера до главния прокурор беше депозиран сигнал от Цветан Василев. Към сигнала беше прикрепено и копие от негов сигнал до компетентни...

Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов обясни, че в сигнала си до главния прокурор Василев посочва, че според него автор на тези заплахи е Делян Пеевски и добави, че в момента предстои да се извършват нужните действия по този сигнал, като например да се поиска справка от мобилните оператори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com