Пострадалата от метрото опитала да скочи първо на „Ломско шосе"

13705
Пострадалата от метрото опитала да скочи първо на „Ломско шосе"

„От записите на метрото се вижда, че жената е опитала да скочи първо на станция „Ломско шосе". Там са я видели дежурните и са я спрели". Това обясни пред Дарик изпълнителният директор на софийския метрополитен Стоян Братоев за възрастната жена, която скочи под мотриса на метростанция „Западен парк" и по първоначална информация е останала без двата си крака.

„Тя се е качила на влака като пътник, слязла е на спирка „Западен парк" и веднага се хвърля пред другия влак в обратната посока, който се е движел, пристигал е на спирката. На записите се вижда, че не е паднала, а просто се е хвърлила", допълни шефът на метрото.

Пътник е паднал на метростанция „Западен парк”

Възрастна жена е скочила под мотриса на метростанция „Западен парк”. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР. В 08.05 часа в С...

Той отказа да даде информация за състоянието на жената, но уточни, че когато е пристигнал екип на „Спешна помощ" тя е била жива. БНТ съобщи, че жената е онкоболна и може би това е причината за решението ѝ да скочи. От "Пирогов" вече казаха, че и двата ѝ крака са ампутирани, отделно има черепно-мозъчна травма.

Създадена е организация и от спирка „Константин Величков" до „Сливница" се движи една мотриса. От „Константин Величков" към центъра движението се осъществява нормално. От Столична община уточниха, че пътниците могат да се прехвърлят на спирка „Константин Величков" на друг влак, така че да не се затрудни движението им.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com