Разбиха с брадва главата на 65-годишен в Сандански

7691
Разбиха с брадва главата на 65-годишен в Сандански
Снимка: БГНЕС

Братя от Сандански си спретнаха кърваво меле с брадви навръх Разпети петък. Сигналът за ударен в главата с брадва мъж е подаден малко след 17,00 часа днес. 65-годишният Димитър е открит с разкъсна рана на главата. Вследствие на удара с остър предмет, той е с опасност за живота, има черепно-мозъчна травма, информира БГНЕС.

Според подалия сигнала, Димитър е ударен от брат му с брадва, а след това извършителят избягал. На мястото на инцидента има полиция, нападателят се установява и издирва. Пострадалият е приет в отделението по хирургия на МБАЛ-Сандански, шият разкъсната му рана и след като бъде стабилизиран, най-вероятно ще бъде транспортиран за спешния център "Пирогов" в София.

13 години за Иван Тодоров, убил Хюлия заради отказ за секс

Варненският окръжен съд призна вината на Иван Тодоров за убийството на студентката Хюлия Маджар от село Белоградец, извършено на 2 ян...

17-годишен студент-руснак, е приет в петък към 13,00 часа за УМБАЛСМ "Пирогов" с мозъчен хематом. Той е открит към 9,20 часа тази сутрин на тревната площ в университетски комплекс "Скаптопара". До него имало камък, с който се предполага, че е ударен. Разбита е и устата на 17-годишният студент в Американския университет в България. Според свидетели, пострадалият снощи пил с колеги, изяснява се как се е оказал на тревната площ, евентуалният нападател се издирва от полицията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com