X
 
 

Ще съдят по съкратената процедура мъж, държал 20 дни в плен 18-годишно момиче

889 0
photo of Ще съдят по съкратената процедура мъж, държал 20 дни в плен 18-годишно момиче
Снимка: Pixabay
По съкратената процедура ще бъде съден 34-годишният Мирослав Дяков от Добрич, който от 3 до 24 юли 2018 г. държа в плен в апартамента си 18-годишната Виктория. През тези 20 денонощия пленницата му била насилвана, дрогирана и държана без храна и вода, насилникът е гасил цигари по лицето. След като момичето беше обявено за издирване от семейството си, полицията го откри в дома на похитителя в тежко състояние и реална опасност за живота.

Обвинението посочва, че Мирослав причинил на Виктория средна телесна повреда, която се изразява в причиняване на тежък анемичен синдром, криещ риск за живота ѝ.

Предприемач застава пред съда за укрити и неплатени данъци в особено големи размери

Внесен е обвинителен акт в Окръжен съд – Добрич срещу 30-годишния представител на „Перформънс строй“ ЕООД Емин Е. за ...

Пострадалата не е пожелала да предяви граждански иск и да бъде конституирана като частен обвинител, уточняват от Окръжен съд – Добрич.

Срещу Мирослав са повдигнати три обвинения – противозаконно лишаване от свобода, причиняване на средна телесна повреда и държане на марихуана и амфетамин с цел разпространение.

Младият мъж и адвокатът му са поискали процесът да е по реда на съкратеното съдебно следствие  – с признаване на всички факти и обстоятелства, които са описани в обвинителния акт.  Делото срещу него е насрочено за 29 ноември.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално