Симеонов обяви победата - "Какаов плаж" щял да работи по правилата

5891
Симеонов обяви победата - "Какаов плаж" щял да работи по правилата
Снимка: БГНЕС

С триумфална победа за държавата приключи сагата "Какаов плаж" и "Хедон". Това обяви вицепремиерът Валери Симеонов във Facebook.

Двете заведения в Слънчев бряг и на плаж "Харманите"-Созопол ще отворят отново, след като са изпълнили предписанията на РЗИ, а освен това ще получат максимално предвидената парична санкция.

Братя Диневи ще съдят Волен Сидеров

Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги проверява, са неверни. Това пише в позиция на "Диневи Груп" по повод дум...

Днес Бургаският административен съд е отхвърлил единствената жалба срещу затварянето от РЗИ на едно от заведенията като лишено от основание. След решението началникът на РЗИ-Бургас, от своя страна, е спрял заповедите за спиране от експлоатация на двата бара и е разрешил те да отворят, ако спазват буквата на закона.

"Нарушителите изпълниха законовите предписания на здравните органи и издадоха фирмени заповеди за прекратяване на озвучаването след 23:00 ч. на открити площи", пише в социалната мрежа Симеонов.

"Освен че силната музика след 23 ч ще спре, след 22:30 в откритите части на двата бара няма да се сервира, а до 23 ч. около баровете трябва да има обезшумителни панели.

Симеонов отговори на Сидеров: Законът се спазва, това са долни лъжи

Словесната война между коалиционните партньори Волен Сидеров и Валери Симеонов се разгръща с пълна сила. След новата порция обвинения...

Още веднъж беше демонстрирано, че законите в България са за всички и когато бъдат прилагани компетентно и последователно, резултатът е неизбежен.

И нощта става време за почивка!", категоричен е вицепремиерът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com