Син на един от Килърите се оплаква, че снимката му е сред издирваните за стрелбата от Слънчев бряг

15341
Син на един от Килърите се оплаква, че снимката му е сред издирваните за стрелбата от Слънчев бряг

28-годишният Радослав Попов, който работи като управител на фирма изрази възмущението си, че снимката му е сред останалите, които се издирват след стрелбата  в Слънчев бряг. Радослав не скри, че е син на Янко Попов-Туцо, един от Килърите.

Попов обясни, че фирмата му се занимава с други неща. Той уточни, че има конфликт с човек на име Пламен Петков от Поморие, с когото делят имот. Той обясни още, че срещу него е имало няколко акции, в които са били отправяни заплахи за живота му, за което е подал 50 жалби.

Версията на Бъчварова: Митьо Очите много го било страх от властта, затова тръгнал да стреля

По-важно е, че много бързо се установиха участниците в престрелката в Слънчев бряг. Така вътрешният министър Румяна Бъчварова отговори ...

Радослав Попов не скри, че работи за вдовицата на сикаджийския бос Милчо Бонев-Бай Миле - Силвия Панагонова. "Израснал съм с нея, семейни приятели сме и винаги съм работил при нея. Не се познавам с хората на Митьо очите и с него не се познавам", сподели Попов.

По думите му полицията в Несебър и Бургас си затваря очите: "Моето лично мнение, че е зависима и контролирана от някого. Всички си затварят очите какво се случва там, писали сме до инспектората, до всяка институция. Проблемът е, че от София пращат по делегация там, те сами се проверяват."

Иво Найденов, който е адвокат на Радослав Попов, каза, че всеки човек отговаря индивидуално за себе си и никой не може да се отрече от родителите си: "Нормално е синът му да има по-близки контакти със семейни приятели, които да му помагат в трудни моменти. Радослав работи, хубаво е младите хора да останат да работят в България."

Адвокат Найденов изрази загриженост как да убедят хората, че няма нищо общо с останалите лица с Божидар Кузманов, това е големия проблем, който направиха МВР без да си проверят: "Няма нищо лошо един човек да е управител на фирма, да се стопанисват едни имоти, плащат си данъците, създават се работни места и всичко в сферата на туризма и всичките тези неща, ще се съглася с Бойко Борисов, влияят именно на туризма на България."

Шефът на заведението, в което застреляха Очите: Не сме се карали за паркоместа

33-годишният Божидар Кузманов, в чийто ресторант "4You" в Слънчев бряг се разрази кървавата престрелка, при която беше убит 46-годишния...

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов коментира, че бащата на Радослав има ефективна присъда за убийство: "Има осъдителна присъда, тя е излежана и в момента в частта върната от ВКС до Апелативния съд във Варна и има отново 10-годишна присъда за убийство."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com