X
 
 

Ученичка е в болница след ритник в корема от осмокласник

3690 2
Ученичка е в болница след ритник в корема от осмокласник
Снимка: БГНЕС
Ученици се биха в столичната професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Проф. д-р Георги Павлов”. Спречкването между момиче и момче завърши в болница. Момичето е откарано с линейка в „Пирогов“, където остава под наблюдение за 3 дни, предаде БГНЕС.

За случая информира бащата на пострадалото момиче Благовест Стоилов, който призова училищните власти да предприемат мерки, за да не се допускат такива инциденти.

Побой между ученици и учител - "по принцип" учителят не трябвало да удря с юмруци по главата (ВИДЕО)

Удряше ме, докато не припаднах. Това заяви 13-годишната Барбара, която се оказа участник в бой с момиче. Всичко става в основно училище...

„Това е трети инцидент с моето дете. Случи се един път, втори път и на третия път директно ми се обадиха и ми казаха, че детето ми е вкарано в шокова зала неконтактно. Вие как бихте реагирали на това? При разговора ми с нея разбрах, че момчето е имало спречкване с нейна приятелка. Тя се е притекла на помощ. Последвал ъперкът в корема, след което паднала на земята и била изритана с крак в корема“, заяви Стоилов.

Бащата уточни, че при първия инцидент, момичета са й късали кичури от косата, но напрежението помежду им било потушено.

Директорът на гимназията Нели Стоянова обясни, че от 8 години е на този пост и до викане на линейка се стига за първи път. Тя обясни, че инцидентът е станал преди началото на 5-я час, във фоайето, където се намира класната стая и кабинетът на медицинската сестра.

„Учителката чува шума, излиза от стаята и вижда момичето, което е паднало във фоайето. На място е извикана и медицинската сестра, която веднага е извикала бърза помощ, защото се е притеснила момичето да няма разкъсвания.

Десетокласничка от Пловдив намушка съученичка в училище

Разпра между две десетокласнички от пловдивска гимназия завърши с порезна рана на гърба на едното момиче. То е потърсило помощ в Спеше...

По това време бях в час. Оставих учениците и отидох да видя ученичката. Тя вече беше в медицинския кабинет, където се беше превила, но беше контактна“, заяви Стоянова и добави, че в училището е дошъл патрул на 3-то районно управление. Разпитани са очевидци на случката, а по-късно беше разпитан и осмокласникът, който след инцидента е напуснал сградата на училището. След обаждане от страна на директорката обещал да се върне, но с майка си.

За него Стоянова каза още, че той идва от училище в Божурище, където е повтарял 7 клас, но в гимназията е за първа година. Стоянова разкри, че детето е ставало неколкократно свидетел на побои и скандали между майка му и баща му. Вече осмокласникът живее само с майка си.

„Ученикът ще бъде наказан. Предстои педагогически съвет, на който ще решим какво да е то“, уточни тя и каза, че ще се работи с него.

На въпрос дали се обмисля вариантът той да бъде изключен, директорката заяви, че това ще се реши на педагогическия съвет, но е убедена, че по този начин проблемът не може да се реши.

Две момичета пребиха своя съученичка

Две момичета биха своя съученичка в София. Инцидентът станал в голямото междучасие в столичното 28-о училище. По време на боя техни с...

От „Пирогов“ съобщават, че момичето се възстановява. „Момичето е докарано в детска противошокова зала на „Пирогов”. Подробно е прегледана и изследвана към момента. Тя е в стабилно състояние, без непосредствена опасност за живота и остава под наблюдение в детската хирургия на „Пирогов“, каза говорителят на УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ Мария Пойразова.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
    Никога не е късно да се помогне на деца, които не познават обич, грижа и уважение. Всяко училищно заведение трябва да има психолог и деца, които се отклоняват от нормите за поведение, да бъдат насочвани в допълнителни часове, извън програмата. За невменяемите си има диагнози и лекарства.
  • Анонимен 1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
    Зли деца! Идиотчета! И което е най-лошото знаят, че са малолетни и не ги грози затвор! Ето такива твари възпитават някои семейства!.. Това малкото, дето е ритнало момичето, трябва да получи същото, за да разбере какво е причинило! Да видим дали ще рита друг път! Малко копеле! Нищо не го оправдава! Безотговорни и безсъвестни идиотчета раждат и хвърлят, без да ги възпитават въобще!
Последно в Актуално