X
 
 

Вътрешният министър: На косъм бяхме да хванем Пелов

5148 11
photo of Вътрешният министър: На косъм бяхме да хванем Пелов
Снимка: БГНЕС
Вътрешният министър Валентин Радев заяви пред журналисти, че МВР е било на косъм да хване избягалия престъпник Владимир Пелов в Ботевград, но ги изпреварили, предаде БНР.

Той определи убийството на Пелов като малшанс.

Пелов и Колев се укривали заедно в Ботевград

Двамата бегълци от Софийския затвор - Владимир Пелов и Радослав Колев, са прекарали седмици наред в апартамент в центъра на Ботевград. ...

Според Радев полицейските служби са били много близо до разкриването на мястото, където избягалият затворник се е укривал.

Вътрешният министър уточни, че информацията, която се тиражира в медиите, е различна от тази, която му е била подадена от професионалното ръководство на ведомството.

„Добре е, че избягалият затворник не е извършил и други престъпления, защото в апартамента, в който се е укривал, са открити боеприпаси и взривни вещества”, коментира Радев.

Радев уточни, че след приключване на вътрешната проверка на МВР ще стане ясно дали ще има уволнени или наказани полицейски служители.

Вижте мястото на убийството на Владимир Пелов (СНИМКИ)

Издирваният от два месеца рецидивист Владимир Пелов беше убит тази нощ в центъра на Ботевград от Марио Панчев, който е в много тежко съ...

„Критиките са безпощадни, приемам ги, но заставам изцяло зад екипа, който работи по случая си издирването на двамата затворници”, коментира от своя страна главният комисар на МВР Младен Маринов. Той уточни, че полицията разчита на активността на гражданите, защото не може да бъде навсякъде.

В същото време от ведомството се похвалиха, че само в Бургаска област ще бъдат командировани 757 полицаи за летния сезон.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ама колко беше дебел косъма - 1 микрон или 1 метър ? Лалугер !
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Имахме си Бъчва, пък сега си имаме Лалугер .
  : 0 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Подай оставка бе, глупак некадърен! На косъм бил...
 • Боко Мазника от БРЕГ 6.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Бонев: Цецо, сигурно по-презиран от теб няма, предател на МВР и законността Цецо, по изключение те гледах в Панорама. Искам да те питам, Цецо, нещо, което никой не те е питал: Защо, Цецо, ти, който беше последна дупка на кавала в служба “Личен състав” на МВР, стана главен помощник на Борисов като главен секретар. Защо?! Нямаш опит, нямаш квалификация, пълен лузър. Няма и досега грам оперативе виж още ›› н опит шефа ти. На когото правиш непристойни услуги ката ден. Защо стана такъв, след като знаеше, че Борисов е от СИК?! За кадрови услуги ли?! Защото няма разумна причина точно такова ниско да е на толкова високо място. За цялата ви престъпна шайка се отнася. Ти си предател на МВР и на законността. После се чудим как мафията е проникнала в МВР. И неслучайно по мое време си бил нищожество в министерството. И, защото за сегашната каша пак Орешарски бил виновен, кой , бе Цецо, е виновен за 150 неразкрити мафиотски убийства, когато ти беше помощник на главсека, дошъл от организираната престъпност?! Боклук си, Цецо, да си го знаеш. Сигурно по-презиран няма, но да не обиждам Костов и Атанасов. Бившият вътрешен министър Богомил Бонев.
  : 0 !
 • българин 5 българин преди 1 година Профил на трол?
  Казвал съм и пак ще го кажа, на този дебил челото му чак е вдлъбнато от глупост и простотия и какъв косъм само, не косъм, а чудо, косъм по-дебел и дълъг от корабно въже, ако пандизчията не си беше намерил майстора умниците и големи професионалисти от МВР щяха да го търсят до пенсия и пак безрезултатно, милиционерски боклуци.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Бахти смешника!Всички т.нар.министри на Тиквата са полу идиоти. Но тоя и Тиквата са пълни идиоти!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ХА ХА ХА !!!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Баси, чудя се на тоя какво му липсва... Май шапката, куката, дървения крак и папагал на рамото?
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ега ти косъма 2 месеца!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тоя министър е пълен идиот
  : 0 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Не е пълен. Бойко е по-пълен от него.
  : 0 !
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...