10 неща, които мъжете правят, когато изгубят интерес към вас

11647
10 неща, които мъжете правят, когато изгубят интерес към вас
Снимка: iStock

1. Отнема му много време да отговори на съобщенията ви.

Имаше време, когато всяко съобщение, което изпращахте на вашия мъж, получаваше незабавен отговор. Напоследък обаче забелязвате, че той отговаря на съобщенията ви без никакво усещане за спешност, дори когато знаете, че няма работа за вършене. Освен това не полага никакви усилия да ви се обади обратно, дори ако телефонът му регистрира пет пропуснати обаждания от вас. Освен това той не прави никакви опити да се обади или да изпрати съобщения първо на вас, тъй като вие винаги сте тази, която го инициира.

2. Той спира да планира срещите ви.

Толкова сте свикнали той да определя датите ви през уикенда, че единственото, което е трябвало да направите, е да предвидите какви вълнуващи неща и изненади ви е подготвил. Но сега вие сте тази, която решава съвместните ви уикенди, а той сякаш просто се мотае. Той вече не планира активно срещите ви.

3. В целувката му вече няма страст.

Преди той ви караше да се чувствате положително слаби в коленете, защото в начина, по който ви целуваше, имаше страст. Но сега, когато чувствата му може би са се променили, целувките му също се усещат по различен начин. 

6 неща, заради които мъжът моментално губи интерес към жената

4. Той ви изоставя и се мотае с приятелите си.

През първите месеци на запознанството ви на практика бяхте заедно всяка вечер и той дори полагаше усилия да пренареди графика си само за да може да излиза с вас. Сега той може да си позволи да ви изостави и да прекарва свободното си време с приятелите си. 

5. Той открито флиртува с други жени.

Хващате ли го да гледа други жени? Открито ли флиртува с тях, дори когато е с вас? Проучване разкрива, че макар мъжът все още да е привлечен от други жени, действията по това привличане, дори когато е с някоя, могат да сигнализират за проблеми с обвързването. Това обаче е проблем, който може да бъде разрешен, ако съобщите за проблемите си на партньора си.

6. Той не иска да говори за връзката ви.

Той сменя темата, когато повдигате въпроси за връзката ви. Той не желае да определя състоянието ви на този етап. Неговото неангажиращо действие може да е неговият фин начин да ви каже, че не е готов да стане сериозен с вас.

Кога жените губят интерес към даден мъж?

7. Той вече не говори за това как е минал денят му.

Преди получавахте подробни разкази за това как е минал денят му. Винаги сте знаели с какво се занимава през всяка минута от деня. Имали сте дневния му график доста начертан в главата си, защото той често ви изпращаше снимки на интересните неща, които е видял или направил, докато не сте били заедно. Разговаряше с вас, дори когато беше на среща или с други хора. Сега дори нямате представа къде прекарва времето си след работа и е ужасно мълчалив или неясен относно това какво е правил през деня, освен че е бил в офиса.

8. Престава да се поддържа.

Сега му се струва като задължение да се освежи и имате чувството, че умишлено се опитва да ви отблъсне, като пропуска душовете. Не полага никакви усилия да изглежда добре около вас. Това ниво на комфорт може да показва нов етап във връзката ви, но може и да означава, че романтиката е мъртва. Ако той вече не се грижи достатъчно, за да ви впечатли, може би вече не се интересува и от други аспекти на връзката ви.

Ето кога жената губи интерес към секса

9. Той е станал капризен.

Всеки има своите добри и лоши дни, но когато мъжът ви винаги е в лошо настроение и дори не се извинява за поведението си, това може да означава неудовлетвореност. Когато и най-малките закачки го изправят на нокти, може да се окаже, че се бори с чувството, че трябва да направи правилното нещо за връзката ви, докато това, което всъщност иска, е друго. Възможно е той да предпочита да бъде някъде другаде, отколкото с вас.

10. Той е готов за спор.

Той влиза в спор с вас без никаква причина. Или сте влезли под кожата му, или той натиска бутоните ви. Поведението му ви кара да се чудите дали да не скъсате с него. Но той може умишлено да подготвя кавга, за да не излезе лошият, когато се разделите. Това всъщност е манипулация. Отстрани може да изглежда, че сте го прогонили от връзката с гнева си.

Въпреки позитивното мислене, може да е сърцераздирателно да осъзнаете, че мъжът ви може да губи интерес към връзката ви. Можете обаче да изберете да възприемете тези признаци като положителен сигнал за събуждане. От вас зависи да решите дали искате да издържите и да се борите за тази връзка, или да спрете да си губите времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com