10 правила, за да накарате мъжа да полудее по вас

104786
10 правила, за да накарате мъжа да полудее по вас
Снимка: iStock/Guliver

Всяка една жена преди всичко трябва да бъде дама. Случвало ви се е да се държите ужасно, да казвате неща, които не мислите и да не се държите като дами, нали?

Случвало се е на всяка една жена, за това не се притеснявайте. Това обаче изключително много отблъсква мъжете, а вие не искате това,нали? Ние сме подбрали няколко прости съвета, които ще ви помогнат да привлечете мъжете към себе си.

4-те супер сили на жените

Въпреки че един мъж никога не би признал, жените имат множество супер сили. Може би ще ви се стори странно, че по-долу изброените са су...

Придържайте се към следните правила и всичко ще бъде наред:

1. Научете се да се въздържате - ако умеете да контролирате емоциите си, всичко ще бъде много по-лесно. Опитвайте се да решавате проблемите си по по-демократичен начин, защото мъжете не обичат скандалите. Поговорете спокойно, вместо да крещите и да се карате с него.

2. Не показвайте, че ви е страх да не го загубите - покажете на мъжа до себе си, че го обичате и държите на него, но в никакъв случай не показвайте страха си. Ако го покажете, той ще започне да ви манипулира и ще бъде наясно, че нямате силата да го оставите. Дори да чувствате страх, се опитайте да не го показвате по никакъв начин.

3. Отстоявайте позицията си - не бъдете пасивни. Изразявайте мнението си и не се съгласявайте с всичко, което той казва. Това е много грешна тактика, която често се среща при много голяма част от представителите и на двата пола. Ако сте винаги пасивни и съгласни, интересът към вас ще изчезне моментално.

4. Не се унижавайте - колкото и да обичате даден човек, в никакъв случай не накърнявайте собственото си его заради него. Имайте достойнство и не се унижавайте, независимо дали ви боли. Ако започнете да правите компромиси със себе си, той ще свикне с това и ще започне да се възползва от вас. Постарайте се да се държите на ниво и въпреки това не бъдете прекалено горделиви.

Защо има жени, които не искат "нищо сериозно"

Жена, която ви казва, че не иска сериозна връзка, е била наранена в миналото. Може да е било преди цяла вечност, може да е било и преди...

5. Бъдете като мистерия - въздържайте се от постоянните сълзливи съобщения, защото в такъв случай той ще ви приеме за даденост, а вие не искате точно това да се случва. Опитайте се да бъдете интересна, да бъдете мистерия за мъжа, който е с вас. Колкото по-загадъчна сте, толкова по-заинтересован ще е той от вас. Бъдете като интересна книга, от която той може да чете само по няколко реда на ден, а не книга, която да прочете за няколко дни.

6. Не се дръжте като майка - не му давайте съвети и забравете за репликата "облечи се добре". Няма никакъв смисъл от това, защото той ще започне да ви възприема за майка, а не за половинката си. Разбира се, трябва да бъдете загрижени за мъжа до себе си, но не прекалявайте.

7. Обикнете себе си - преди да пожелаете някой да обича вас, научете се да обичате себе си. Обичайте начина си на живот, външния си вид, характера си и т.н. За да бъдете обичани и харесвани, трябва първо вие да започнете да обичате себе си.

8. Поддържайте външния си вид - в никакъв случай не си мислете, че той ви обича всякак. Винаги бъдете с елегантни дрехи, изискан и хубав маникюр, чиста коса и красива прическа. Поддържайте външният си вид, защото ако искате принц, преди всичко трябва вие да бъдете принцеса.

9. Позволете на мъжа до вас да ви закриля - мъжете искат жената да е женствена и крехка, да знаят, че могат да я закрилят и да бъдат нейн пазител. Не бъдете жена от типа "нахакана мадама", защото този тип поведение отблъсква мъжете. Ако сте такава, по-добре не се захващайте с връзка.

9 неща в жените, които подлудяват мъжете

1. Прави бели зъби Не е нужно да се допитваме до резултатите от изследванията, които са достатъчно неопровержими, за да сме наясно, че...

10. Усмихвайте се – няма по-привлекателно нещо за един мъж от това да вижда, че жената до него се усмихва и е доволна. Ето защо, усмивката ви е вашето най-ценно оръжие, когато искате да впечателите и задържите един мъж. Но не се усмихвайте на сила. Не позволявайте на усмивката ви да бъде фалшива, защото това си личи. Вместо това, опитайте се да подобрите себе си и да се научите да се радвате на живота. Така усмивката ви ще се появи сама, а мъжете ще бъдат силно привлечени от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com